Ce te face FERICITĂ în funcție de ZODIE

Ce te face fericit în funcție de ZODIE:

Berbec

Te fac fericită oamenii care te fac să te simţi în largul tău. Îţi place să dai mână liberă imaginaţiei. Fericirea pe termen scurt este atunci când înveţi să-ţi gestionezi cheltuielile. Mai mult de atât, să te autocontrolezi este o mare provocare pentru tine. Când reuşeşti să faci asta, te simţi foarte mândră.

Taur

Îţi fac bine plăcerile pe termen lung. Munceşti şi vezi rezultatele în timp. Fericirea supremă o găseşti în confortul de acasă şi prietenii cei mai buni. Nu-ţi place leneveala, de aceea majoritatea prietenilor sunt persoane care te fac să te trezeşti la realitate şi îţi dau zvâc. Nu stai niciodată într-un loc. Să faci schimbări este plăcerea ta nevinovată.

Gemeni

FOLLOW ME

Nu-ţi place să stai tristă sau să-ţi plângi de milă. Energia ţi-o iei foarte mult de la cei din jurul tău. Eşti mereu veselă şi le transmiţi asta şi celor din jurul tău. Pe de altă parte, investeşti timp şi energie pentru proiecte durabile, nu pentru hobby-uri periodice.

Rac

Oamenii din jurul tău şi fericirea lor sunt şi fericirea ta. Însă, apogeul fericirii este când poţi să ai grijă de cei dragi aşa cum ai de tine. Ce te ajută pe tine să prinzi mai multă încredere în tine este să-ţi iei câteva zile libere doar pentru tine, pentru răsfăţ.

Leu

Ca să îţi dai seama de cine îţi este cu adevărat prieten, încearcă să scoţi la iveală puţină vulnerabilitate. Vei fi surprins. Îţi place atenţia, îţi plac complimentele, dar astea nu sunt şucrurile de bază în viaţa unui om.

Fecioară

Nu poţi nega trecutul, însă te poţi împăca cu el. Iubeşti să-ţi investeşti timpul şi energia în relaţia ta cu partenerul. Vrei să ştii că ai o relaţie bazată pe încredere şi loialitate. Perfecţionismul nu va duce la nimic bun.

Balanţă

Observă faptul că alţii nu sunt mai presus decât propria ta persoană. Tinzi să ai mai multă grijă de ei decât ai de tine. Balansează situaţia şi nu lua pe umerii tăi toate problemele lor. Îţi place să faci pe împăciuitorul şi eşti foarte fericită când se văd rezultate destul de bune.

Scorpion

Nu eşti genul de persoană care să ia exemplu de la alţii. Preferi să trăieşti pe propria piele orice acţiune, orice sentiment. Îţi dai seama că poţi să faci foarte multe atunci când îţi iese la iveală energia. Îi acaparezi pe cei din jurul tău cu starea ta de bine.

Săgetător

Eşti conştient de faptul că nu în fiecare zi se întâmplă ceva extraodinar. Ai zile în care eşti efectiv depresiv. Însă, ai învăţat să-ţi accepţi viaţa aşa cum e. Optimismul te face pe tine fericit.

Capricorn

Baza ta emoţională este, în primul rând, propria ta îngrijire. Te ajută mult dacă te răsfeţi la un restauant sau la un spa după o zi grea la birou. Sfatul de care trebuie să ţii cont necondişionat este să nu amesteci problemele de la serviciu cu viaţa personală.

Vărsător

Oameni care îţi înţeleg toanele, stările, sunt acele persoane care te ambiţionează şi te fac să dai tot ce ai mai bun. Îţi oferă spaţiul necesar şi sunt acolo, mereu, prezenţi. Ca să îţi poţi pune amprenta asupra lumii, trebuie să fii împăcat cu tine şi cu ceea ce eşti tu.

Peşti

Ești o persoană foarte empatică şi iubitoare. Ca să te simţi bine într-un loc, trebuie să fii înconjurat de oameni la fel ca tine. În acest fel, te vei simţi în largul tău. Fericirea ta depinde de starea de spirit a oamenilor cu care convieţuieşti.

0 comentarii pe “Ce te face FERICITĂ în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.