Ce trucuri folosesc vedetele ca să iasă întotdeauna BINE în poze

Fiecare actriță, model sau persoană publică are propriile trucuri care o ajuta să arate bine în toate pozele. Sunt câteva trucuri mult mai puţin evidente care dau un efect pe cât de neaşteptat, pe atât de fotogenic și asta le ajută să se descurce în orice situație

 

1. Blake Lively își ridică limba spre cerul gurii, astfel încât să nu se creeze aparența de o a doua bărbie

1-7-600x457-2189730
Pentru a nu-şi face griji în privința celei de-a doua bărbii, Blake folosește un truc simplu. Îşi contractă mușchii gâtului și astfel linia bărbiei devine mai clar definită.

2. Nicole Kidman își încordează gâtul

2-7-600x434-6468943
Postura mândră a actriței este un alt mod de a accentua linia bărbiei. Nicole își coboară umerii și își ridică capul în sus, întinzându-și gâtul, și astfel nu mai există urme de posibile imperfecțiuni ale pielii.

3. Monica Bellucci ridică privirea

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3-6-600x522-2192005
Actrița italiană folosește întotdeauna același truc- ridică capul și trage gâtul, strângând astfel forma feței. Pentru a face ca poza să arate mai naturală, Monica se sprijină puțin în lateral.

4. Taylor Swift își mușcă puțin obrajii pentru a accentua pomeții

4-6-600x439-2585713
Cântăreaţa americană are o muşcatură ciudată, pe care o foloseşte cu pricepere. Când face poze, își arată adesea dinții și, în același timp, își mușcă ușor obrajii pentru a-și evidenția pomeții.

5. Sandra Bullock ridică umerii pentru a-şi îmbunătăţi forma corpului


Printr-o uşoară ridicare a umerilor, actriţa îşi încordează clavicula, focusându-se pe figura ei.

6. Julia Roberts deschide larg ochii

6-4-600x502-3602881
Zâmbetul faimoasei actriţe de la Hollywood ascunde un mic truc. Când zâmbeşte larg, Julia priveşte în sus. Previne apariţia ridurilor din jurul ochilor, timp în care privirea ei rămâne largă şi naivă.

7.Jennifer Lawrence ridică fruntea şi nu focusează privirea

7-3-600x356-4607899
Expresia facială a actriţei este fruntea uşor ridicată şi privirea uşor pierdută. Jennifer priveşte camera, dar nu-şi focusează privirea. O ajută să-şi creeze o privire misterioasă şi pătrunzătoare.

8. Mila Kunis coboară puţin pleoapele pentru a avea o privire mai pătrunzătoare

8-3-600x450-5775440

Mila are o uşoară heterocromie-ochii ei sunt de culori diferite. Ca să pară mai senzuală, îşi micşoreză şi relaxează pleoapele. Acest truc poate fi folosit doar de fetele care au ochii mari.

9. Charlize Theron expiră pe gură

9-4-600x346-3893690
Pentru un efect de fotografie relaxată, actriţa foloseşte un singur truc-expiră pe gură. Îi face buzele mai voluminoase fără a da efectul vulgar de raţă.

10. Meghan Markle îşi înclină capul pentru a se apropia de public

10-4-600x450-9157389
Ca să arate mereu prietenoasă în poze, aşa cum trebuie să facă o prinţesă, Meghan îşi înclină capul înainte şi în lateral ca şi cum se înclină spre public. Zâmbetul drăguţ şi ochii larg deschişi fac poza mult mai atractivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.