#TIPS&TRICKS

Ce trucuri folosesc vedetele ca să iasă întotdeauna BINE în poze

Scris de Laura P la 11 aprilie 2019

Fiecare actriță, model sau persoană publică are propriile trucuri care o ajuta să arate bine în toate pozele. Sunt câteva trucuri mult mai puţin evidente care dau un efect pe cât de neaşteptat, pe atât de fotogenic și asta le ajută să se descurce în orice situație

 

1. Blake Lively își ridică limba spre cerul gurii, astfel încât să nu se creeze aparența de o a doua bărbie

Publicitate


Pentru a nu-şi face griji în privința celei de-a doua bărbii, Blake folosește un truc simplu. Îşi contractă mușchii gâtului și astfel linia bărbiei devine mai clar definită.


2. Nicole Kidman își încordează gâtul


Postura mândră a actriței este un alt mod de a accentua linia bărbiei. Nicole își coboară umerii și își ridică capul în sus, întinzându-și gâtul, și astfel nu mai există urme de posibile imperfecțiuni ale pielii.

Publicitate

3. Monica Bellucci ridică privirea


Actrița italiană folosește întotdeauna același truc- ridică capul și trage gâtul, strângând astfel forma feței. Pentru a face ca poza să arate mai naturală, Monica se sprijină puțin în lateral.

4. Taylor Swift își mușcă puțin obrajii pentru a accentua pomeții

Publicitate


Cântăreaţa americană are o muşcatură ciudată, pe care o foloseşte cu pricepere. Când face poze, își arată adesea dinții și, în același timp, își mușcă ușor obrajii pentru a-și evidenția pomeții.

5. Sandra Bullock ridică umerii pentru a-şi îmbunătăţi forma corpului


Printr-o uşoară ridicare a umerilor, actriţa îşi încordează clavicula, focusându-se pe figura ei.

6. Julia Roberts deschide larg ochii


Zâmbetul faimoasei actriţe de la Hollywood ascunde un mic truc. Când zâmbeşte larg, Julia priveşte în sus. Previne apariţia ridurilor din jurul ochilor, timp în care privirea ei rămâne largă şi naivă.

7.Jennifer Lawrence ridică fruntea şi nu focusează privirea


Expresia facială a actriţei este fruntea uşor ridicată şi privirea uşor pierdută. Jennifer priveşte camera, dar nu-şi focusează privirea. O ajută să-şi creeze o privire misterioasă şi pătrunzătoare.

8. Mila Kunis coboară puţin pleoapele pentru a avea o privire mai pătrunzătoare

Mila are o uşoară heterocromie-ochii ei sunt de culori diferite. Ca să pară mai senzuală, îşi micşoreză şi relaxează pleoapele. Acest truc poate fi folosit doar de fetele care au ochii mari.

9. Charlize Theron expiră pe gură


Pentru un efect de fotografie relaxată, actriţa foloseşte un singur truc-expiră pe gură. Îi face buzele mai voluminoase fără a da efectul vulgar de raţă.

10. Meghan Markle îşi înclină capul pentru a se apropia de public


Ca să arate mereu prietenoasă în poze, aşa cum trebuie să facă o prinţesă, Meghan îşi înclină capul înainte şi în lateral ca şi cum se înclină spre public. Zâmbetul drăguţ şi ochii larg deschişi fac poza mult mai atractivă.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--