Ce zodii au mare NOROC, de azi. Previziuni complete 7 octombrie

Horoscop 7 octombrie

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele astăzi!

 BERBEC

Astăzi, s-ar putea să dați tot ce aveți mai bun la birou. s-ar putea să aveți o legătură bună cu șeful, s-ar putea să primiți noi responsabilități în ceea ce privește promovările. Problemele cronice de sănătate pot fi vindecate acum. De asemenea, este posibil să primiți stimulente bune pentru munca dumneavoastră. disputele cu frații și surorile pot fi rezolvate acum. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ar putea găsi noi locuri de muncă. 

 TAUR

 Astăzi vă puteți simți sănătos, bolile vechi pot fi vindecate acum. Este posibil să auziți vești bune de la rudele apropiate. S-ar putea să vă descurcați bine la birou, colegul dvs. vă poate ajuta în orice proiect critic. Ați putea dezvolta încredere în personalul din subordine. Este posibil să vă crească prestigiul în societate. De asemenea, este posibil să auziți vești bune în unele chestiuni juridice. 

 GEMENI

Astăzi este posibil să fiți ocupat cu educația și cariera copiilor dvs. Este posibil să auziți vești bune în ceea ce privește studiile copiilor. Dar păsările îndrăgostite sunt sfătuite să aibă răbdare în ceea ce privește relațiile lor. Investitorii sunt sfătuiți să evite să investească în active riscante, acestea s-ar putea transforma în pierderi…. Se sfătuiește să facă meditație, yoga sau să cânte unele mantre pentru a ieși din această situație tipică. 


 RAC

 Astăzi, veți fi victima nemulțumirilor, s-ar putea să nu obțineți rezultatul muncii depuse, s-ar putea să vă provocați dezamăgiri, să vă supărați. Sunteți sfătuit să citiți cu atenție documentele înainte de a semna un contract sau o hârtie. Este posibil să se facă și investiții în patrimoniu. Sunteți sfătuit să vă urmați intuiția înainte de a face investiții în mijloace fixe. Suprasolicitarea vă poate afecta viața domestică, veți ajunge cu întârziere la evenimentele familiale sau sociale. 

 LEU

Astăzi este posibil să fiți ocupat cu întâlniri sociale și ocazii de familie. Este posibil să vă măriți rețeaua de relații. De asemenea, este posibil să planificați o scurtă călătorie legată de muncă. Disputele dintre frați sau prieteni pot fi rezolvate acum. Colegii dvs. ar putea coopera cu dvs. pentru a finaliza un proiect dificil. Este posibil să finalizați toate sarcinile cu încredere în sine. vi se recomandă să vă păstrați răbdarea în timp ce interacționați cu orice persoană. 

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 FECIOARĂ

Astăzi este posibil să implementați unele planuri noi în afacerea de familie, vă va fi răsplătit în termeni de câștiguri în viitorul apropiat. de asemenea, este posibil să fiți ocupat cu familia sau cu întâlniri sociale. Este posibil să cheltuiți pentru a cumpăra unele obiecte de creație sau artefacte pentru a vă renova casa, ceea ce vă poate crește statutul social. astăzi puteți fi atent la problemele legate de dinți, urechi, ochi, nas și piele. 

 BALANȚĂ

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună. Fericirea poate fi în jurul tău, te poate ajuta să te bucuri de munca ta de zi cu zi. Puterea ta vitală te poate ajuta să iei decizii dificile, ceea ce îți va crește profiturile în viitorul apropiat. Este posibil să planificați o scurtă călătorie legată de muncă. Colegii vă pot sprijini pentru a vă finaliza munca la timp. Studenții se pot găsi mai concentrați asupra studiilor. Sunteți sfătuit să vă controlați obiceiurile alimentare pentru a evita problemele de stomac.

 SCORPION

Astăzi, este posibil să vă simțiți plictisit, insomnia vă poate afecta și sănătatea mentală și fizică. De asemenea, este posibil să fiți supărat din cauza problemelor de sănătate ale unui membru al familiei dumneavoastră. Cheltuielile dvs. pe lucruri fără valoare vă pot afecta economiile. Ați putea fi victima unei conspirații, așa că sunteți sfătuit să vă supravegheați adversarii. 

 SĂGETĂTOR

 Astăzi, investițiile dvs. din trecut vă pot aduce profituri bune. Este posibil să obțineți rezultate bune în urma unei munci ușoare. obstacolele dvs. pot dispărea acum. Situația dvs. financiară se poate îmbunătăți acum, pot apărea noi surse de venit. Cuplurile pot primi vești bune în ceea ce privește copiii. Este posibil să obțineți succesul cu ușurință după un mic efort. 

 CAPRICORN

Astăzi, Este posibil să întâlnești pe cineva, cu ajutorul unei persoane te poți aștepta la o creștere pozitivă în afacerea sau munca ta. destinul te poate ajuta și pierderile tale se transformă acum în profituri. Sănătatea financiară poate fi pe drumul cel bun acum. Iubiții sunt sfătuiți să ia unele decizii importante în ceea ce privește căsătoria. Celibatarii își pot găsi probabil sufletul pereche. 

 VĂRSĂTOR

 Astăzi, situațiile sunt sub control. Sunteți binecuvântat de Jupiter astăzi, vă puteți aștepta să obțineți o poziție sau un post important la birou. este posibil să fiți înclinat spre religie și fapte mitologice. Este posibil să vă simțiți mai puternic în gânduri. S-ar putea să vă faceți încrezător în modul de lucru. De asemenea, ați putea planifica un turneu în străinătate.

 PEȘTI

Astăzi, s-ar putea să vă simțiți nefericit, să vă simțiți plictisit, vă afectează modul de lucru, s-ar putea să existe o oarecare întârziere în proiectele pe care le aveți de realizat. Este posibil să vă afecteze prestigiul în viața profesională și în cea domestică. Se recomandă să evitați călătoriile de aventură sau condusul în grabă. Iubirile se pot despărți. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot fi dezamăgite în ceea ce privește un nou job.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.