Cel mai puternic semn zodiacal- Cu toții avem de învățat

Cel mai puternic semn zodiacal – Leul. Acești nativi sunt născuți între 23 iulie și 22 august. Este semn zodical de foc.

Acest nativ își ia vitalitatea, puterea și forța de la Soare. Așa cum Soarele iradiază și stăpânește prin căldură și lumină așa și nativul Leu are o putere se a acapara toate domeniile. Nimeni nu îndrăznește să îi conteste supremația.
Acest nativ își dorește să strălucească precum soarele, să fie mereu în centrul atenției.

Este caracterizat de voință, impusivitate și tenacitate. Este dependent de complimente și îi place să trăiască în lux și opulanță. De altfel își arată cu fiecare ocazie bogăția, dar nu munțește mai mult decât trebuie. Nu își risipește energia și evită complicațiile și aroganțele.

Încrezător în sine, are o personalitate puternică și încearcă mereu să o pună în evidență. Dorește ca toată lumea să știe asta despre el. Țelul său este să fie pe primul loc în orice domeniu. Acesta este motivul pentru care cei mai mulți nativi reușesc chiar să ocupe funcții de conducere la serviciu. Au o doză suficient de mare de narcisism. Uneori nu au răbdare să cunoască toate datele problemei și trag concluzii pripite.

Succesul pentru Lei este o necesitate fiziologică. La fel cum nu pot trăi fără să bea apă sau să mănânce nu pot trăi dacă nu se simt împliniți atât din punct de vedere profesional cât și personal. Leii acționează după fapte concrete.
Principala sa calitate este să concilieze idealismul cu realismul. Un leu adevărat va epata prin bogăție: va avea cea mai mare casă, cea mai luxoasă mașină, ultimele gaget-uri și cele mai scumpe haine. Pentru acești nativi nu există cale de mijloc. Ei vor totul sau nimic. Adoră să fie mereu în formă și pentru asta fac sport cât de mult pot. Calitățile lor fizice sunt de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.