Cele două obiceiuri magice din rutina mea de frumusețe

De câte ori sunt cu sora mea în oraș și primesc complimente pentru felul în care arată tenul meu, îmi amintește că ei trebuie să îi mulțumesc pentru asta. 😂

Este, desigur, o glumă, însă recunosc că nu cred că aș fi reușit vreodată să am atâta grijă de mine, dacă nu o aveam pe ea să mă sfătuiască la fiecare pas. Prin natura meseriei ei, de chirurg estetician, a fost mereu foarte interesată de tot ce înseamnă frumusețe și nu m-a scăpat nicio clipă de sub lupa ei vigilentă, iar acum, că și-a deschis clinica, îi calc pragul cu regularitate.

Pe ea o întreb tot timpul ce produse pot să folosesc și tot ea e cea care mă ceartă când își dă seama că nu i-am ascultat cu sfințenie regulile, deși, să ne lămurim, eu sunt sora cea mare. 

Nu vă imaginați că asta înseamnă că am un arsenal de produse și tratamente. Încerc foarte multe (de cele mai multe ori după ce o las pe ea să citească ingredientele sau mai multe detalii despre brand), dar folosesc, de regulă, câteva produse pe care le tot schimb. 

Există produse bune și produse extraordinare de bune, dar, adevărata diferență este făcută de disciplina pe care o avem. Altfel spus, secretul este și de această dată RUTINA. Iar cei mai importanți pași pentru un ten frumos și îngrijit sunt, din punctul meu de vedere, curățarea și hidratarea. 

Mi-am dorit mereu să am grijă de tenul meu astfel încât să pot ieși din casă nemachiată, fără probleme. Dacă nu am apariții TV sau filmări, curăț și hidratez bine tenul, aplic spf, puțin rimel la ochi, un ruj subtil pe buze și sunt gata să ies din casă fără să mă complic prea mult. 

În zilele în care trebuie să port machiaj, rutina de dimineață e destul de asemănătoare. Seara, în schimb, aloc mai mult timp, pentru că trebuie să mă asigur că îndepărtez de pe ten orice urmă de machiaj. Dacă nu am avut machiaj, simpla curățare cu un gel spumă și FOREO LUNA 3 plus sunt suficiente pentru a îndepărta praful și impuritățile. Dacă am avut machiaj, folosesc tehnica double cleansing: mai întâi îndepărtez machiajul cu un demachiat cremă, apoi continui ritualul cu FOREO.

FOREO LUNA 3  plus este singurul dispozitiv de îngrijire a pielii care oferă curățare prin încălzire. Este un accesoriu perfect pentru femeile care își doresc să ofere pielii un ritual suprem de îngrijire. Se simte foarte plăcut pe piele, senzația este similară cu un masaj, dar și cu un tratament de curățare la salon. Sincer, mă așteptam să fie ceva mai dur și să se simtă ca o exfoliere, așa că am fost surprinsă să văd cât de plăcut e procesul. 

Combinația de puncte de contact termice și ultra-igienice din silicon moale îndepărtează până la 99,5% din impurități din piele. Este alimentat de 8 puncte de contact termice și tehnologia T-Sonic cu 8.000 de pulsații pe minut. Este rezistent la apă și conectat la o aplicație care are încorporate tratamente de masaj subtil și microcurent, redând strălucirea naturală a pielii.

Dacă am timp de un răsfăț total, îmi aplic și serumul hidratant tot cu un dispozitiv FOREO, FOREO BEAR. Nu știu cum am stat atâta timp fără el, pentru că e o adevărată comoară (mai ales pentru persoanele care iubesc masajul). FOREO Bear a devenit cel mai bun prieten al tenului meu pentru că folosește tehnologia cu microcurenți de 5 intensități și pulsații T-Sonic, pentru efecte de lifting, de tonifiere și de sculptare a contururilor feței ajutându-mă să mă relaxez în timp ce mă bucur beneficiile pe termen lung pe care le are masajul facial asupra tenului meu

Ce beneficii are masajul facial efectuat cu FOREO Bear:

  • dă un aspect luminos
  • asigură fermitate, îl întinde și tonifică
  • accentuează conturul feței
  • ajută la reducerea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire
  • facilitează absorbția produselor de îngrijire

Îmi setez programul dorit (deși, de obicei, combin mai multe tipuri) și urmez pașii din aplicație. Mi se pare foarte simplu și mă simt întotdeauna mai bine după un astfel de masaj. 

Mi-ar plăcea să-mi povestiți aici sau pe pagina de Facebook cum aveți voi grijă de tenul vostru și dacă ați încercat produsele FOREO. 

 

Un comentariu pe “Cele două obiceiuri magice din rutina mea de frumusețe

  1. Asaftei Simona says:

    Nu am incercat asemenea produse de la Foreo,dar cred că sunt minunate ,un adevărat răsfăț cu așa ceva .Mulțumim pentru recomandări ,draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.