Obiceiul care nu lipsește din rutina mea zilnică: apă caldă cu lămâie, dimineața

 

Rutina dimineții. Conceptul e din ce în ce mai popular. Sunt convinsă că fiecare aveți deprinderi de la care nu vă abateți dimineața – poate cafeaua, poate țigara (nu mai spun că ar fi bine să vă lăsați).

Știați că există un principiu ayurvedic conform căruia ceea ce facem în mod repetat fie ne sporește rezistența, fie ne poate dărâma?

Vă recomand – pe căutate și pe luate :D, chiar dacă sunteți ocupați să includeți în rutina zilnică un pahar de apă caldă cu sucul de la o jumătate de lămâie dimineața, pe stomacul gol.

lamaie

Și ne ajută pentru că:

Întărește sistemul imunitar: lămâia conține de la 30 până la 50 de miligrame/fruct de vitamina C. Aceasta crește imunitatea dar studii recente arată că ne protejează de bolile cardiovasculare, cancer, atac de cord și crește imunitatea.

Purifică tenul: aceeași vitamin C diminuează ridurile și ajută la vindecarea coșurilor.

FOLLOW ME

Ajută digestia: apa caldă stimulează tractul gastrointestinal și de aceea e important să bem paharul de apă pe stomacul gol. Sucul de lămâie ajută la eliminarea toxinelor.

Facilitează pierderea kilogramelor datorită concentrației mare de pectin taiepofta de mâncare. Pectina împiedică absorbția colesterolului.

Alcalinizează corpul și aduce PHul la concentrații normale. Poate considerați lămâile ca fiind acide dar odată ingerate devin alcaline.

Susține sistemul limfatic care e responsabil cu eliminarea toxinelor din corp. Cu cât ne hidratăm mai bine cu atât acesta funcționează mai bine iar toxinele care favorizează stressful sunt eliminate.

Apă vitaminizantă

Nu uitați: lămâi organice, apă filtrată în fiecare dimineața pe stomacul gol.

Nu e greu, nu?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.