Cele mai bune AMANTE în funcție de ZODIE. 4 semne care ascund mari SURPRIZE

Orice fel de iubire este pasională și intensă. Dar imaginează-ți că este vorba de o iubire interzisă. Pasiunea crește cu atât mai mult atunci când știi că iubirea este mai dificil de îndeplinit. O iubire interzisă e formată de fapt dintr-un amalgam de emoții și asta o face de fapt frumoasă și deosebită. Multe persoane chiar tânjesc după o astfel de iubire, deși uneori poate complica viața oricui.

Iar atunci când dragostea dintre două persoane este împiedicată de o a treia persoană, intervine statutul de amantă.

Dar nu oricui i se potrivește acest rol. Unele femei pur și simplu nu sunt făcute pentru a fi amante. Altele, dimpotrivă, sunt amante desăvâșire. Conform unor cercetări, 4 din cele 12 semne zodiacale au trăsături care le-ar face amante foarte bune.

O astfel de relație implică adrenalină și pericol, și de aceea, nu oricine poate face față unei astfel de situații. Află care sunt cele 4 zodii care s-ar potrivi acestui rol și vezi dacă te încadrezi printre ele:

Topul celor mai bune amante, în funcție de zodie – Scorpion

În primul rând, faptul că ești o persoană deschisă către experiențe noi și neconvenționale este primul aspect care te-ar determina să ajungi în primul rând în această poziție. Odată ajunsă în postura de amantă, uiți și mai mult de inhibiții și chiar îți place să savurezi acest rol, ești continuu curioasă de ceea ce se poate întâmpla.

FOLLOW ME

Topul celor mai bune amante, în funcție de zodie – Fecioară

Poate fi o surpriză pentru mulți că te afli în acest top și mai ales, chiar pe locul 2. Asta pentru că multe persoane te percep ca fiind timidă, poate chiar și rușinoasă și retrasă. Dar de fapt nu este deloc așa când apare în viața și inima ta o iubire interzisă. Ai tendința de a te schimba total într-o astfel de situație. Nu contează dacă e vorba doar de o aventură sau de o legătură mai lungă, pentru că tu ești gata să îți urmezi inima și să fii alături de persoana dorită, indiferent de impedimente.

Topul celor mai bune amante, în funcție de zodie – Leu

Nu e o surpriză pentru nimeni că ești o femeie puternică și hotărâtă pentru că le arăți asta tuturor și îți place să fii în centrul atenției. Practic, tu dispui e toate trăsăturile pe care o amantă le-ar putea avea. Ești încrezătoare în senzualitatea ta și știi foarte bine ce vrei așa că obstacolele nu fac decât să te incite mai mult. Nu e nicio urmă de îndoială că îți meriți locul în acest top.

Topul celor mai bune amante, în funcție de zodie – Balanță

Ești cea care închide acest top dar nu pentru că poți fi o amantă desăvârșită, ci pentru că poți fi așa doar pentru anumiți bărbați. Ai gusturi foarte fine și simțuri foarte dezvoltate, astfel încât doar un bărbat rafinat te-ar putea face să îți asumi acest risc și să treci peste impedimente. Pentru acest tip de bărbați, poți fi una dintre cele mai pricepute amante.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.