Cele mai bune sfaturi pentru dieta ta de la Gianluca Mech, nutriționistul vedetelor

Oricine mă cunoaște știe că sunt veșnic la dietă. Încep dimineața și o termin seara când ajung acasă și mănânc prăjituri. Cu mâncarea nu am niciun fel de problemă, pot să mă abțin de la orice, dar dacă vorbim de prăjituri, sunt victimă totală.

Cu toate astea, eu sunt mereu în căutare de diete și produse minune și aș încerca chiar și hipnoza dacă mi-ar promite cineva că pot sta departe de dulciuri. Pe Gianluca Mech, un nutriționist foarte popular în rândul vedetelor internaționale, l-am cunoscut pe vremea în care eram încă însărcinată și l-am revăzut luna trecută, la prezentarea produselor Depurativo Antartico.

 

Produsul vedetă al gamei Decottopia are la bază o metodă patentată de prelucrare a plantelor medicinale moștenită din generație în generație în familia Mech.

Extractele din plante ce formează Decottopia reprezintă baza sistemului dietetic al Dietei Gianluca Mech, produsele lansate la nivel internațional având 37 de patente de invenție obținute de la Universitatea din Padova, una dintre cele mai importante instituții din lume specializate în biotehnologie și știința alimentației.

Depurativo Antartico este un supliment alimentar fără alcool, zahăr, conservanți, gluten și lactoză, care ajută la purificarea și drenarea organismului. Are o acțiune eficientă de purificare datorită acidului alginic, care este extras din algele antarctice Durvillaea. Acestea favorizează absorbția și eliminarea substanțelor nocive ale radicalilor liberi. Depurativo Antartico este suplimentul ideal pentru a contracara excesele unei alimentații incorecte și efectele nocive ale poluării mediului asupra corpului nostru. Este indicat nu doar în curele de slăbire, ci și în menținerea unei stări generale de sănătate a organismului. Depurativo Antartico are un efect tonic, oferă un plus de energie și strălucire tenului.

Depurativo Antartico poate fi folosit zilnic, fiind complementar curelor de detox de la anumite clinici de specialitate. În fiecare zi, prin ceea ce consumăm, organismul nostru acumulează toxine, iar acest extract din plante ne ajută să le eliminăm. Depurativo Antartico este recomandat mai ales în procesul de slăbire. În momentul în care grăsimea se topește, toxinele rămân în organism dacă nu sunt eliminate. Depurativo Antartico face exact acest lucru. Considerăm că mai bine nu te apuci de slăbit dacă nu pui accent și pe detoxifierea organismului”, declară nutriționistul Gianluca Mech.

Dieta Gianluca Mech, din care face parte și produsul Depurativo Antartico, introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după rețetele familiei Mech, fără zahăr, gluten și conservanți. Aceste produse sunt menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea.

FOLLOW ME

Oricât de mult m-ar încânta poveștile despre detoxifiere și programele de slăbit, cea mai mare bucurie a mea de la eveniment a fost să descopăr că printre produsele din dieta lui se afla și o cremă de ciocolată. Încă nu am reușit să mă țin de dieta pe care mi-a propus-o mai mult de 3 zile, dar din când în când, în loc de plăcintă de mere mănânc niște biscuiți cu ciocolată din gama lui de produse. 🙂

 

Am făcut alături de Gianluca Mech un material și pentru emisiunea mea, Numai de bine, pe care îl puteți viziona aici:

https://www.antena3.ro/video/life/numai-de-bine-nutritionistul-marilor-vedete-te-invata-sa-slabesti-108813.html

0 comentarii pe “Cele mai bune sfaturi pentru dieta ta de la Gianluca Mech, nutriționistul vedetelor

  1. Sovoiu Elena Ramona says:

    Ce tare, mi-a plăcut descrierea de început, parcă mă văd pe mine:)
    Sincer și eu sunt la dieta de când mă știu, dar nici nu prea pot sa mă abțin, mereu las pe ziua de mâine:)

  2. Mirabela Matei says:

    Adevarul este ca alimentatia este foarte importanta pentru sanatatea pieli si a organelor interne. Este greu sa ne abtinem dar nu imposibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.