Cele mai importante evenimente astrologice din luna decembrie 2021. Iată la ce să te aștepți

Cele mai importante evenimente astrologice din luna decembrie 2021. Iată la ce să te aștepți

Bine ați venit în decembrie; este ultima lună a anului 2021! Luna decembrie începe cu planeta de vis Neptun, care își încheie miercuri, 1 decembrie, retrogradarea în care se află de vineri, 25 iunie, unde se află de vineri, 25 iunie. În timpul retrogradării lui Neptun, toate semnele au trebuit să identifice iluziile sau falsurile din viața ta și apoi să fie de acord să le lași să plece pentru a face loc prieteniei loiale și relațiilor mai sănătoase.

În timpul Lunii noi și a eclipsei de soare din Săgetător de sâmbătă, 4 decembrie, este posibil să experimentezi zguduirile rămase dacă te-ai agățat de modele de relații nesănătoase. Sau, dacă știi cine merită timpul și energia ta, petrece eclipsa cu ei. Da, este o perioadă potențial dezordonată, dar astrele lasă să cadă mesaje surpriză de vești bune în timpul acestui tranzit. În timpul sfârșitului de an și al sezonului de sărbători, este mai important ca niciodată să acordați atenție veștilor bune și să mulțumiți.

Cerul este ocupat luni, 13 decembrie. În primul rând, planeta războinică Marte intră în îndrăznețul Săgetător, punându-i pe toți într-o dispoziție aventuroasă. Deși încă trăim într-o pandemie, călătoriile sunt mult mai ușoare în acest an. Cu Marte în Săgetător, nu uitați să vă mascați și să practicați măsuri de siguranță, dar prin toate mijloacele, distrați-vă și vedeți familia, aleasă, de sânge, sau ambele. De asemenea, luni, 13 decembrie, planeta mesageră Mercur intră în Capricornul responsabil. Din nou, acest tranzit ne reamintește să ne protejăm pe noi înșine și pe cei dragi în timpul sărbătorilor.

O lună plină în Gemeni ocupat creează o noapte de manifestare sâmbătă, 18 decembrie. Această noapte puternică ne ajută să încheiem proiectele profesionale, astfel încât să putem petrece o mare parte din anul rămas cu prietenii și familia. Dacă puteți, scoateți din drum conversațiile semnificative legate de dragoste și bani în prima jumătate a lunii. Duminică, 19 decembrie, Venus, zeița iubirii, a banilor și a frumuseții, intră în mers retrograd, unde va rămâne până sâmbătă, 29 ianuarie. Cât timp Venus este retrogradă, nu este o idee bună nici să faci schimbări semnificative în aspectul tău, cum ar fi să îți vopsești părul, să îți faci un nou tatuaj sau să îți faci o operație de chirurgie plastică.

La aceeași dată, duminică, 19 decembrie, cometa Chiron, cunoscută sub numele de „vindecătorul rănit”, își încheie retrogradarea, unde se află de joi, 15 iulie, devine directă. În timp ce Chiron a fost retrograd, universul a cerut tuturor să vă examinați vechile traume care vă împiedică bucuria. Urmând temele lui Neptun de la începutul acestei luni, acest tranzit îți cere din nou să petreci timp cu cei care îl merită și să pui capăt relațiilor construite pe modele de atașament nesănătoase.

Marți, 21 decembrie, aduce Solstițiul de iarnă, cea mai scurtă zi din an, și începutul sezonului ambițios al Capricornului. Dar, înainte de a te întoarce la muncă în 2022, ultima ta sarcină din 2021 este să te distrezi cât mai mult în siguranță. Norocoasa planetă Jupiter intră în compătimitorul Pești marți, 28 decembrie, aducând amestecul perfect de emoții și veselie pentru a vă asigura că veți avea un final de 2021 grozav. Ne vedem anul viitor!

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.