Cele mai INVIDIATE femei din ZODIAC

Fiecare femeie are stilul său aparte de a se face plăcută, dar sunt şi femei care au toate calităţile şi sunt invidiate pentru că au lumea la picioare. Iată care sunt:

Taur

Reuşeşti mai mereu să depăşeşti orice obstacol învingătoare. Eşti foarte admirată datorită şarmului tău aparte şi a multitudinii de activităţi cu care îţi ocupi timpul. Atragi priviri încă de la prima apariţie, pentru că prezenţei tale nu-i lipseşte niciodată siguranţa de sine.

Săgetător

Femeie cu o energie de invidiat, atragi mereu norocul asupra ta. Iubeşti provocările, sunt ca o joacaă pentru tine. Le faci faţă cu brio de fiecare dată. Îţi place aventura, eşti foarte încrezătoare că poţi să faci orice. Nimic nu te poate da înapoi de la nimic, pentru că reuşeşti să găseşti soluţii chiar şi la cele mai de alertă situaţii de urgenţă.

Leu

FOLLOW ME

Străluceşti oricând, oriunde, în orice ipostază. Ai un stil aparte de a combina atitudinea, stilul şi inteligenţa. Acest stil te face să te deosebeşti de celelalte încă de la prima apariţie. Se cunoaşte că ai o stimă crescută de sine numai prin aspectul tău îngrijit şi inteligenţa de care dai dovadă încă de la primele cuvinte rostite.

 

Citește și: Îndrăgostește-te de o femeie din zodia VĂRSĂTOR și vei afla ce înseamnă iubirea adevărată

Iubirea din cinematografe nu este o fantezie. Poți să o simți dacă ai lângă tine persoana potrivită. Conform astrologilor, există niște nativi care au calitățile necesare și iubesc cu tot sufletul.
Iată lângă ce ce femeie iubește intens:

Nativii Vărsători sunt cunocuți pentru gândirea neconvențională. O femeie Vărsător nu se lasă limitată de normele societății și se hrănește cu visuri și idei mărețe. Felul în care vede lucrurile îi este ascuns unui ochi neavizat, comun și de aceea poți să te câștigi altfel de perspective lângă femeia Vărsător, mereu departe de superficialitate și să te îmbogățești atât spiritual cât și cultural.

Pentru că trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima, nu te-ai plictisi niciodată lângă ea. În pus, iubește foarte intens și nu se va lăsa niciodată dominată de orgoliu pentru că știe că este doar o pierdere de timp.

Femeia Vărsător este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și se hrănește din idei, speranțe, visuri. Îi place să trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima, să râdă, să creeze amintiri și să se bucure de lucrurile mărunte din viața ei.

O femeie Vărsător îndrăgostită emana iubire prin toți porii și este dispusă să ofere dragoste oricărui om este deschis să o primească. Ea este spontană, inovatoare, gata să se reinventeze oricând.

De cele mai multe ori, femeia Vărsător este persoana inteligentă, altruistă și empatică dintr-un grup. Inventivă și originală, ea te-ar putea scoate din orice impas. Deși la prima vedere ar putea detașată, femeia Vărsător este una dintre cele mai loiale femei pe care le-ai putea întâlni.

Nu este genul de femeie care să își exprime iubirea prin cuvinte mărețe, ci mai degrabă prin fapte și prin energia pe care o transmite. Este un ideal de parteneră pentru orice bărbat.

Semn de aer, femeia Vărsător nu va intra ca o briză blândă în viața ta, ci dimpotrivă, se va face observată și îți va schimba viața în bine. Simte totul la viteza unei furtuni și dacă reușești să treci prin această furtună vei descoperi o parteneră așa cum numai în filmele de dragoste există.

Nu ai cum să ai o dispoziție lângă o femeie Vărsător pentru că are zâmbetul pe buze în fiecare zi și un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Pentru că într-adevăr gândește neconvențional, ar putea să îți pară ciudată dar dacă îi atragi atenția asupra acestui fapt s-ar putea să pui o barieră între voi. Trebuie să o accepți așa cum este și să înveți să te bucuri de lucrurile mărunte ca și ea.

Ea este incitantă, imprevizibilă, și deloc comună, dacă cauți o relație stabilă și sigură fără valuri și provocări emoționale e partenera ideală. Nu-i place să fie constrânsă sau sufocată, deși va face orice pentru partenerul potrivit. Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l ții minte atunci când începi o relație cu această femeie este că trebuie să o accepți așa cum este, idealistă, și vei fi cea mai fericită persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.