Cele mai NOROCOASE femei din ZODIAC

Cât de norocoase sunt femeile în funcție de zodie

Berbec. Eşti norocoasă pentru că îţi creezi singur oportunităţile. Mai bine spus, îţi faci norocul cu mâna ta. Nu te-ai supăra dacă ai primi puţin noroc, dar nu depinzi şi te bazezi pe el.

Taur. Nu ai mare încredere în noroc pentru că ai mai mult ghinion decât noroc. Ai obţinut tot ce ţi.ai dorit prin propriile forţe şi nu ai avut nevoie de vreun bănuţ norocos.

Gemeni. Ai învăţat acum mult timp să nu depinzi de noroc, ci de inteligenţa ta. Eşti considerată una dintre cele mai norocoase zodii şi asta e bine pentru că eşti inteligentă, determinată şi suficient de vicleană să faci faţă tuturor obstacolelor.

Rac. Te-ai născut sub o stea norocoasă şi chiar dacă nu vezi asta mereu, eşti foarte norocoasă. Ai tot felul de oportunităţi pe care nu le are oricine. Încearcă să vezi lucrurile astea şi să fii recunoscătoare pentru tot ce primeşti.

Leu. Nu eşti norocoasă, dar tot ce atingi parcă se transformă în aur. Nu ai nevoie de o stea norocoasă pentru că tu eşti steaua.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Fecioară. Nu ai fost vreodată persoana care să depindă de noroc pentru că n-ai avut foarte mult. Tot ce ai dobândit, a fost prin propriile forţe. Nu a fost uşor şi asta te face o persoană incredibilă.

Balanţă. Eşti foarte norocoasă şi nu o iei ca atare. Ştii şi tu că eşti norocoasă şi încerci să le oferi altora atât cât ţi s-a dat şi tie.

Scorpion. Eşti destul de norocoasă, mai ales când este vorba de ceea ce-ţi doreşti. Dacă vrei bani sau să mergi într-o vacanţă, te focusezi pe asta şi obţii.

Săgetător. Atragi norocul aşa cum fac albinele miere. Este un lucru foarte bun pentru că uneori încerci să-ţi îndepărtezi norocul.

Capricorn. Eşti genul de om care face rost de bani prin moduri foarte misterioase şi surprinzătoare. Nu depinzi de noroc, dar eşti fericită când soarta ţine puţin cu tine.

Vărsător. Nu eşti cea mai norocoasă persoană, dar eşti destul de inteligentă încât ştii cum să eviţi ghinionul. Eşti o luptătătoare şi nu laşi nimic să te doboare.

Peşti. Eşti foarte norocoasă, dar eşti atât de obişnuită cu asta încât nu mai apreciezi atât de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.