Cele mai NOROCOASE zodii din 2019

Unii oameni par că au norocul de parte lor perioade lungi de timp. Se pare că și semnele zodiacale au o influență când vine vorba de noroc și de timpul în care le merge bine unor persoane.

2019 este plin cu tranziții planetare; nu numai că va aduce un plus de noroc pentru unele zodii, ci și o claritate a minții și o pasiune întinerită și sentimentul de a-și atinge cel mai înalt potențial.Iată care sunt cele mai norocoase zodii în acest sezon și vezi dacă te regăsești:

1. Taur

Ești cunoscut pentru a fi fiabil, practic, ambițios și senzual, ca nativ Taur ai un simț estetic dezvoltat. Pentru tine împlinirea pe plan profesional contează foarte mult. Se spune că e nevoie și de puțin noroc pentru a găsi un loc de muncă bun, iar în perioada aceasta ți se va dovedi acest lucru. Visezi de mult la o carieră care să te inspire și să te facă fericit iar acum ești pe drumul cel bun. Locul tău de muncă ideal ar trebui să îți solicite creativitatea și să îți stimuleze inteligența, dar mai presus de toate să îți ofere recunoaștere și stabilitate. În această primăvară oportunitățile încep să apară rând pe rând și trebuie doar să știi cum să profiți de ele. Fii pregătit, pentru că printre acestea s-ar putea să se găsească chiar ceea ce îți doreai.

2. Fecioară

Personalitatea ta este un amestec de inteligență, atenție la detalii, bun simț și angajament, dar ești totuși destul de modest și capabil să faci față cu brio oricărei situații. I-ai putea intimida pe ceilalți pentru că pui deseori o fațadă de de indiferență.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Ca în majoritatea timpului, aspectul tău fizic este una dintre prioritățile tale. Sezonul acesta va fi mult mai ușor să atragi atenția celorlalți, chiar și fără să depui un efort. Vei avea o aură care poate atrage un eventual partener și poate începe o dragoste neprevăzută, mai ales în această perioadă. Se pare că norocul îți va aduce în cale dragostea. Nu îți fie frică să te bucuri de fiecare moment căci norocul tău nu se va încheia aici ci întâmplarea fericită se va continua cu o frumoasă poveste de dragoste.

3. Vărsător

Îți place să spui lucrurilor pe nume și cauți mereu să faci lucrurile diferit de ceilalți. Ai pasiuni bine stabilite, iar pentru tine hobby-urile au o importanță majoră.

Chiar dacă ești mai norocoasă decât de obicei în această perioadă, nu înseamnă că vei avea parte doar de momente relaxante. Va trebui să muncești pentru a-ți îndeplini obiectivele, dar nu trebuie să privești asta ca pe un stres în plus, ci ca pe o ocazie. Poți să alegi liniștit să te relaxezi la cumpărături, să îți achiziționezi lucruri pe care ți le doreai de mult și care te vor face foarte fericit. Oricum ai alege să îți investești banii, ai noroc că îți gestionezi bugetul atât de bine că nici tu nu te așteptai așa că nu vei avea probleme financiare. Urmează un flux de bani care îți va permite să îți îndeplinești plăceri amânate.

0 comentarii pe “Cele mai NOROCOASE zodii din 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.