Cele mai PERFECȚIONISTE zodii

Vrei să ştii că totul este pus la punct şi nimic nu lipseşte? Dacă da, înseamnă că eşti o persoană perfecţionistă şi vei fi mereu persoana care va lua iniţiativă în grupul tău de prieteni când toţi ceilalţi sunt nehotărâţi.

Uite care sunt cele mai perfecţioniste zodii şi care nu se vor schimba prea curând:

Leu

Locul unu este preferatul tău. Îţi place să fii în centrul atenţiei şi să fii în fruntea clasamentului indiferent despre ce este vorba. Îţi doreşti tot ce este mai bun pentru tine. Nu eşti genul de persoană care vrea doar jumătăţi de măsură. Vrei totul sau nimic. Iar ca să obţii totul, îţi faci un plan de atac foarte bine gândit.

Fecioară

Tu eşti tot ce înseamnă perfecţiunea. Eşti cea mai organizată persoană şi cauţi mereu ceva nou. Vrei să-ţi dovedeşti că poţi mai mult şi mai mult. Perfecţiunea este precum aerul pentru tine. Ai nevoie de ea ca să poţi înfrunta orice.

FOLLOW ME

Balanţă

Nu eşti exagerat de perfecţionistă. Eşti consştientă că toate lucrurile trebuie să aibă un echilibru. Un lucru, însă, este cert: atunci când dezordinea îşi face loc în viaţa ta, nu o laşi aşa. Îi vii de hac şi reorganizezi totul. Din punctul tău de vedere, perfecţiunea înseamnă să respecţi regulile sfinte, dar şi să le încalci.

Scorpion

Perfecţiunea pentru tine înseamnă să observi comportamentul oamenilor din jurul tău. Analizezi reacţiile lor şi, uneori, înveţi să nu faci ca ei. Eşti foarte aproape de obsesie în legătură cu perfecţiunea şi vrei să-ţi atingi scopurile cu oric preţ şi într-un mod magnific.

Capricorn

Munceşti extrem de mult. Pentru tine, perfecţiunea înseamnă să munceşti din greu. Şi nici atunci când eşti epuizat, parcă nu ai dat suficient. Ai impresia că puteai da mai mult oricând. Vrei să te simşi mândră de orice ai făcut, iar când te uiţi în spate, să fii mulţumit şi fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.