Cele mai STABILE zodii în RELAȚII. La bine și la rău pe viață

Taur

Eşti stabil şi dedicat în totalitate. Îţi doreşti alături de tine o persoană cu care să poţi construi ceva, ceea ce te face foarte atent şi selectiv la persoanele din jurul tău. Zodia cea mai fidelă te îndrăgosteşti destul de dificil, dar o faci din tot sufletul şi pentru toată viaţa.

Rac

Familia este cuvântul acre te descrie cel mai bine pe tine. Nu renunţi niciodată atunci când e mai rău. Dimpotrivă, lupţi până revin lucrurile la normal. Duritatea pe care vrei să împărtăşeşti tuturor este pentru că vrei să eviţi să fii din nou rănit. Îţi trebuie destul timp ca să prinzi încredere şi să te ataşezi pe bune.

Fecioară

Eşti fiinţa cea mai capabilă să facă totul pentru oamenii din jurul ei. Găseşti mereu soluţii şi o cale de ieşire, cauţi perfecţiune şi oferi tot ce ai. Fidelitate, un cămin şi iubire sunt doar câteva din lucrurile pe care le oferi partenerului tău.

FOLLOW ME

Balanţă

Îţi alegi foarte bine partenerul, pentru că “până la adânci bătrâneţi ” trebuie să se împlinească. Greutăţile vieţii de zi cu zi cu te sperie. Doar te fac să analizezi mai în detaliu tot ce se întâmplă, să compari cu mare atenţie orice detaliu.

Capricorn

Tu te dedici totalmente partenerului tău. Nu eşti liniştit dacă ştii că ceva nu este în regulă şi nu poţi ajuta cu nimic.Nu eşti genul romantic, tot timpul cu declaraţii de dragoste şi serenade pe balcon, ci faptele care spun tot. Dai şi haina de pe tine pentru familia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.