Cele mai supărăcioase ZODII

Se spune că glumele înseamnă jumătate din adevăr.Însă, ce te faci atunci un prieten din grupul tău nu gustă glumele şi se supără? Astrele te avertizează chiar acu care sunt cele mai supărătoare zodii.

Gemeni

Eşti o persoană deschisă şi îţi plac glumele până la un punct.Eşti foarte atent la detalii şi “miroşi” ce ţi se pare putred. Prinzi imediat cu minciuna, nu poţi fi dus cu zăhărelul. Acesta este unul dintre motivele care te fac să fii foarte supărăcios.

Leu

Faptul că nu îţi convine nimic, niciodată, este ceva obişnuit la tine. Nu te vo interesa nici cele mai mici gesture făcute dn iubire. Nu le iei în seamă, dar dacă nu te primeşti atenţie, te superi. Îţi place să stai singur şi să nu te deranjeze nimeni.

Scorpion

FOLLOW ME

Pretenţia la lucrurile material este foarte crescută şi asta este una din caracteristicile tale. Eşti recunoscut după privirea care analizează până şi ţinutele oamenilor. Te deranjează aspectul neîngrijit şi nu suporţi să primeşti sfaturi. Tu eşti perfect şi nimeni nu are dreptul să te sfătuiască pe tine.

Săgetător

Cunoşti tipul acela dintr-un grup care se bagă tot timpul în discuţie, chiar dacă nu ştie despre ce vorbeşte? Ai observat cât este de enervant? Ei bine, acela eşti tu. Ba mai mult, îţi place extraodinar de mult să pui paie pe foc, să amplifci conflicte. Vezi precum un cal: doar înainte şi nu te interesează decât părerea ta. Prietenii tăi se pot da şi peste cap, pentru că nu te vor putea face să înţelegi că greşeşti uneori.

Peşti

Supărările tale sunt în categoria infantilă. Cel mai adesea, te superi atunci când nu ţi se răspunde la întrebări aşa cum vrei tu. Înţelege că nu vei putea face asta la nesfârşit dacă vrei ca relaţiile tale să funcţioneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.