#TIPS&TRICKS

Cele mai urâte pulovere de Crăciun. Nu o să crezi că oamenii ăștia le-au cumpărat

Scris de Laura P la 23 decembrie 2018

În ultimii ani, puloverele de Crăciun au deenit foarte populare și toate lanțurile de magazine de haine introduc anual în colecțiile lor pulovere cu modele inspirate de sărbătorile de iarnă. Așa că Moș Crăciun, brăduțul, renii, oameni de zăpadă și multe decorațiuni de Crăciun pot sta frumos așezate chiar pe puloverul tău la cina de Crăciun.

Atât copiii, cât și adulții se bucură de aceste modele inspirate de Crăciun și fie și le cumpără pentru sărbători, fie le oferă în dar. Se întâmplă chiar ca membri familiei să își cumpere un set cu același model, diferite mărimi, pentru a le purta la ședința foto anuală sau la cina de Crăciun.

Publicitate

Indiferent care ar fi motivul pentru care oamenii le cumpără sau ocazia cu care le poartă, e de remarcat să există pe piață foarte multe modele și că uneori e greu să alegi ce ți se potrivește mai bine.


Foarte mulți „creatori” de pulovere aleg uneori modele destul de îndrăznețe sau amuzante pe care nu te-ai fi gândit că cineva la și cumpără. Dar iată că sunt și oameni curajoși care aleg să se afișeze în cele mai trăznite pulovere de Crăciun. Găsești mai jos o galerie cu cele mai urâte și amuzante pulovere de Crăciun pe care le-ar putea purta cineva:

1. Renul care a mâncat prea multe dulciuri

Publicitate

Ok, înțeleg că poate mesajul transmis se vrea a fi: consumul excesiv de dulciuri dăunează grav sănătății, dar cred că puteau găsi un mod mai prietenos de a o exprima.

2. Când Moș Crăciun rămâne fără reni la sanie și vrei să salvezi situația

 

Dacă nu cumva Moș Crăciun a rămas împotmolit și are nevoie urgentă de un ren care să-l ajute cu sania, nu înțeleg de ce s-ar îmbrăca cineva așa.

Publicitate

3. Când nu știi dacă să iei brad natural sau artificial, așa că te îmbraci în  brad

În ultimii ani, polemica brad naural vs brad artificial a luat amploare, așa că domnul din imagine a vrut probabil să pună capăt neînțelegerilor,

 

4. Madona style

Ok… puțin cam exagerat, nu crezi?

5. Pulover-cadou 2 în 1

Strălucire, fundă, luminițe, nas de ren… ce altceva ți-ai mai putea dori?

6. Acum mă vezi, acum nu mă mai vezi

7. Cred că cineva a cusut omul de zăpadă invers…

 

Publicitate


One thought on "Cele mai urâte pulovere de Crăciun. Nu o să crezi că oamenii ăștia le-au cumpărat"

  1. Hortensia Stefan spune:

    Hai ca sunt vesele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--