CERCETĂTORII au descoperit cum te INFLUNEȚEAZĂ luna nașterii

Crezi sau nu, dar, la fel ca și planetele și stelele, cantitatea de lumină solară are și ea efecte asupra personalității noastre. Cercetătorii și oamenii de știință din Budapesta au studiat influența lipsei de lumină solară asupra fătului.

 Sezonul și luna în care se naște o persoană are o influenţă asupra fericirii și a hormonilor de bună dispoziție, dopaminei și serotoninei.

Mai mult, cercetătorii de la Universitatea Alicante din Spania au găsit legătura dintre luna nașterii și natura la 27 de boli cronice și condiții.
Află cum ţi-a influenţat personalitatea luna în care te-ai născut.

Ianuarie

Ianuarie pare a fi deprimant și leneș, cu soarele prea puțin prezent și temperaturi care coboară până la punctul de îngheț în cea mai mare parte a țării.

Acesta este motivul pentru care oamenii născuți în prima lună a anului suferă de depresie și suprimare. Dar nu este singurul lucru indicat de lună despre ei.  Ei au mai multe niveluri de toleranță decât alții și știu cum să îşi controleze furia.

FOLLOW ME

Persoanele care au zile de naștere în luna ianuarie se confruntă, de obicei, cu ulcere gastrice, constipație, dureri de spate la bărbați, atacuri cardiace, migrene și probleme de menopauză (femei). În plus, bărbații născuți în ianuarie suferă de probleme de glandă tiroidiană de trei ori mai puțin comparativ cu cei care s-au născut în luna septembrie.

Persoanele născute în luna ianuarie pot deveni colectori și agenți imobiliari

Februarie

Deoarece vremea nu este cu adevărat diferită decât în ​​prima lună a anului, starea de spirit a persoanelor cu zile de naștere în februarie se aseamănă cu a celor care s-au născut în ianuarie.

În ceea ce privește problemele de sănătate, problemele legate de glanda tiroidă sunt mai frecvente în cazul nașterilor din februarie.

Persoanele născute în februarie sunt mai predispuse să devină artiști sau interpreți.

Martie

Barbații născuți în luna martie au mai multe șanse de astm, condiții cardiace și cataractă. Femeile sunt predispuse afecțiunilor reumatismale pentru dureri articulare și, în special artrită și tulburări reumatismale.

Persoanele născute în această lună pot deveni politicieni sau piloți.

Aprilie

Oamenii născuți în aprilie sunt întotdeauna ușori și dinamici, ca şi atmosfera. Energia lor le dă prietenilor lor vibrații bune. De asemenea, par să aibă o influență pozitivă asupra străinilor. Acesta este motivul pentru care aceştia sunt, de obicei, plăcuți de toată lumea.

Potrivit oamenilor de știință din Spania, bărbații născuți în aprilie sunt mai expuși la problemele glandelor tiroide și astmului. Femeile născute în luna aprilie sunt predispuse spre bronșită și cancer. Osteoporoza este, de asemenea, o condiție comună observată la persoanele născute în luna aprilie.

Oamenii născuți în această lună pot deveni șefi.

Mai

Mai exprimă soare și fericire. Lumina solară are un efect pozitiv asupra stării de spirit a persoanelor născute în luna mai.

De obicei, zâmbetul lor luminează întreaga cameră când intră. Oamenii născuți în luna mai sunt o companie distractivă, iar buna lor dispoziție răspândește vibrații optimiste în jur.

Afecţiuni la care sunt predispuşi : diabet şi constipaţie.

Politicienii și sportivii sunt de obicei născuți în luna mai.

Iunie

Vara este aici! Soarele a devenit un infern cald galben.  Totul este luminos și pozitiv. Inclusiv starea de spirit a persoanelor născute în iunie.

În ciuda faptului că soarele este luminos și galben în luna iunie, oamenii născuți în această lună sunt afectați de blues (tristețe) mai mult decât cei născuți în decembrie. Este tristețea din timpul verii. În unele cazuri rare, aceasta poate să crească în tulburări psihice, cum ar fi o psihoză depresivă maniacală sau o tulburare bipolară.

Persoanele născute în iunie se vor descurca bine ca directori executivi sau oameni de știință.

Iulie

Soarele strălucește în toată splendoarea. Tot lumina solară a influențat starea de spirit a oamenilor născuți în iulie, făcându-i mai optimiști.  Ei tind să se uite la partea însorită. Focalizarea pe zonele luminoase ale vieții face parte din natura lor.

Ele aduc energie în conversație și nu ai parte de niciun un moment plictisitor în jurul lor.  Din punct de vedere al sănătății, se constată că persoanele născute în luna iulie sunt mai predispuse să se confrunte cu tumori.  Șansele de astm, inflamație (artrită) și dureri cronice ale gâtului sunt, de asemenea, mai mari.

Persoanele născute în această lună pot deveni interpreți, șoferi sau constructori.

August

Soarele de vară încă strălucește. Emană exuberanţă si bucurie.

În ceea ce privește efectul sezonier asupra bărbaților născuți în luna august, aceștia ar putea avea osteoporoză, afecțiuni ale glandelor tiroide și astm. Femeile sunt mai vulnerabile la tromboză, artrită și reumatism.

August născuți vor deveni constructori sau politicieni.

Septembrie

Oamenii născuți în septembrie sunt mai puțin susceptibili să treacă prin tulburare bipolară sau depresie.

Tumorile la femeile născute în septembrie sunt mai probabile. Barbatii sunt mai sensibili la astm. Osteoporoza și problemele glandei tiroide sunt observate și în ambele. Cu toate acestea, bolile cronice nu sunt foarte frecvente.

Persoanele născute în septembrie au cele mai multe şanse de a deveni sportivi.

Octombrie

După cum se schimbă vremea toamna, personalitatea celor născuţi în luna octombrie este de asemenea afectată. Potrivit cercetătorilor, persoanele născute în octombrie se confruntă cu osteoporoză mai mult decât altele.

La bărbați, problemele glandei tiroide și migrenele sunt mai frecvente. În ceea ce privește femeile, acestea sunt mai susceptibile de a suferi de anemie și de a avea probleme cu nivelele de colesterol care pot fi o cauză majoră a tulburărilor cardiace.

Persoanele care se nasc în luna octombrie vor face mai bine ca politicieni.

Noiembrie

Pe măsură ce zilele devin mai scurte, așa este și temperamentul lor. Oamenii născuți în noiembrie se înfurie, de obicei, la lucruri mici și dispoziția lor fluctuează ca un bec care primește tensiune joasă.

Bărbații născuți în noiembrie sunt predispuși la boli de inimă sau probleme cronice ale pielii. De asemenea, glandele tiroide pot să nu funcționeze corect. Femeile din noiembrie sunt susceptibile de a se confrunta cu atacuri cardiace, constipație sau varice (venele devin mari și răsucite).

Oamenii născuți în noiembrie vor ajunge celebri.

Decembrie

Persoanele născute în ultima lună a anului sunt de obicei suprimate ca soarele.

Efectul sezonului asupra oamenilor născuți în decembrie este că bărbații sunt dispuși la depresie, cataractă și probleme cardiace. Femeile sunt susceptibile de a avea astm, tromboză și bronșită cronică.

Persoanele născute în decembrie vor excela ca dentișt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.