Cristi Brancu: Mi-aș dori ca viitorul să fie ca ochii băiețelului meu

Pentru că anul acesta a împlinit o vârstă frumoasă, dar, trebuie să recunoaștem și puțin controversată, Cristi Brancu ne-a acordat un interviu și ne-a povestit despre cum se simte la 40 de ani. S-au scris multe despre bărbatul la 40 de ani, dar ceea ce vă pot spune eu este că lui Cristi îi priește, iar viața lui acum este mai frumoasă ca niciodată.

Anul acesta ai împlinit o vârstă frumoasă. S-au scris cărți despre  bărbatul la 40 de ani. Cum te simți?

Mă simt… La fel. Să zicem că simt totuși vârsta pentru că baiețelul  nostru, Teddy, are o energie fantastică. Îi place să dansam în fiecare  zi minim 30 de minute pe melodiile de la Cutiuța muzicală. Și după o  repriză intensă, parcă mă mai lasă spatele. Am uitat să vă spun –  Teddy are un an și nouă luni, dar a crescut cât un baiețel de 3 ani!  În rest, mă simt la fel. Mă ajută Oana să mă simt iubit ca nimeni  altcineva. Iar munca la Antena 2 mă ține „antrenat” cu mintea și  sufletul!

Bărbații au câteva temeri majore, iar ele se accentuează în jurul vârstei  de 40 de ani. Care ar fi acelea?

Nu pot să vă spun decât un singur lucru – sper să am atâtea zile,  încât să-l văd pe băiatul nostru cât mai împlinit în viață! Când el o  să aibă 30 de ani, eu o să am 68 de ani. Alte temeri nu am, pentru că  am făcut în viață tot ceea ce trebuia, la timpul potrivit.

Poți să le dai câteva sfaturi de „supraviețuire” soțiilor care trebuie să  înfrunte criza vârstei de mijloc a partenerului?

Să dau eu sfaturi femeilor? Ar fi cea mai mare dovadă de naivitate.  Femeile nu au nevoie de sfaturi, pentru ca ELE ne fac pe noi să alegem  ceva anume, să gândim ceva anume, să acționăm. Cred totuși că femeile  trebuie să privească cu înțelegere și dragoste jumătatea sa. Dacă este  jumătatea sa cu adevărat, o femeie trebuie să știe să țină aprinsă  dragostea în fiecare zi cu un gest, cu un zâmbet, cu o atingere.  Bărbatul are nevoie de mici încurajări care îl fac apoi să dărâme  munții. Evident, este valabil și viceversa. Să le arătăm femeilor că sunt iubite și vom trăi frumos și bine.

Ce înseamnă a fi bărbat?

Bărbatul este născocirea lui Dumnezeu care trebuie să țină pe umeri  universul ființei sale. Este puterea fără margini prin care un tot,  numit dragoste, se afirmă în fața lumii. Este cel care fără o femeie  și fără copii nu își are rost pe lume. Nu este nici sexul tare, nici  moale. Fără înțelepciune, bărbatul este nimic.

Ai o carieră, o familie frumoase, ai trăit multe experiențe care cu  siguranță te-au definit și transformat în bărbatul care ești astăzi. Care  este cea mai prețioasă lecție pe care ai învățat-o și ai vrea să i-o  transmiți fiului tău?

Cel mai important lucru este să prețuiești cele mai importante momente  ale vieții. Acele momente care te fac să fii fericit. Și atenție, să  respecți aceste momente și din viața celorlalți, inclusiv a oamenilor  celebri. Asta te face să fii drept în fața oamenilor și îți oferă un  drum mai greu, dar mai lung în meserie. Este vremea mizeriilor și a  gesturilor meschine. Pe termen lung, toate se plătesc.

Când ți-a fost cel mai greu în viață și cum ai învățat să treci peste clipele dificile?

Aș putea spune că sunt un om norocos. Cândva demult, acum vreo 20 de  ani, am avut un accident de mașina și era să mor, dar a trecut… Profesional, am avut momente de răspântie – de câteva ori, a trebuit  să-mi iau viața în mâini, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, am avut 22  de ani de ascensiune în meserie. Nu mi-a fost ușor să rup relația cu  oameni care îmi doreau răul, pentru că sunt un om care tot dă șanse  celor care mă dezmăgesc… până când spun punct și gata. În viața asta nu ne mai vedem. Cum trec peste cele grele? Știu să mă mobilizez  foarte tare când sunt atacat și să trec peste atacuri. Cel mai rău este să ignori pe cineva…

După sute de ediții Agentul VIP alături de ce invitați te-ai simțit  emoționat? Ți-au scăpat vreodată emoțiile de sub control?

Sunt aprope 2000 de ediții ale Agentului VIP, dar există situații în care larcimile m-au învins. Toate se leagă de Oana. De fiecare dată când colegii mei de la Agentul VIP și Confidențial mi-au oferit imagini de la începutul nostru , o ANUME melodie care efectiv mă  face praf. Ea este expresia totală a iubirii noastre. Proconsul o  cântă. Se numește TU.

Când te-ai simțit cel mai vulnerabil? Ai plâns vreodată? de ce?

Am fost trădat de foarte multe ori și chiar de oamenii la care am  ținut cel mai mult. Nu am înțeles de ce egoismul poate întuneca mintea  unora, nu înțeleg de ce unii pot lua decizii care să mă afecteze fără  să mă întrebe, dar în timp am ajuns astăzi să fiu imun la orice fel de rană de acest gen. Mă consum, dar nu mă mai marchează trădarea.

Ce invitat îți dorești să ai în platou fie la Agentul vip, fie la Confidențial?

Nu visez la nimic special, întrucât „copiii” mei din punct de vedere  profesional – cele două emisiuni de care spui – au avut și au succes  cu oameni minunați. Știi, uneori visăm la anumiți oameni în emisiune,  iar când vin, dezamăgirea poate fi mare. Dacă am împlinit șase ani la cârma acestor show-uri, înseamnă că am avut exact invitații de care  aveam nevoie.

Cum te deconectezi după filmări? Cum faci trecerea de la moderatorul  Agentului vip la tătic și soț?

După filmări, adică pe la 23.00, fac o ședință scurtă cu  echipa mea pentru a doua zi și pe la 23.45, ajung acasă, la ora la  care Oana mă așteaptă zâmbind, Teddy doarme și, pentru o oră sau două,  ne bucurăm de liniște și de tot ceea ce ni se întâmplă frumos. Sau  dezbatem probleme urgente. Trecerea de la Agent la Tati este simplă,  pentru că sunt tot timpul și unul, și celălalt.

Continuă tu te rog. Mi-aș dori ca viitorul să fie…

ca ochii băiețelului meu.

2 comentarii pe “Cristi Brancu: Mi-aș dori ca viitorul să fie ca ochii băiețelului meu

  1. ionutza says:

    Mi-as fi dorit sa-l intrebi ceva si despre experienta VIP, despre cum lega prieteniile cu oamenii care citeau revista pentru ca intr-adevar intre el si cititorii revistei VIP era o relatie speciala, apropiata. Ca cititor simteai ca ai un bun prieten in Cristian Brancu.

  2. ionutza says:

    Mi-as fi dorit sa-l intrebi ceva si despre experienta VIP, despre cum lega prieteniile cu oamenii care citeau revista pentru ca intr-adevar intre el si cititorii revistei VIP era o relatie speciala, apropiata. Ca cititor simteai ca ai un bun prieten in Cristian Brancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.