Visez cu ochii deschiși la vară

Pentru că m-am săturat de atâta iarnă și zăpadă, am început să visez cu ochii deschiși la vară și la evenimentele pe care le aștept cu drag. Așa că m-am gândit să vă povestesc astăzi și vouă despre ele și poate să vă inspir.

Un eveniment drag mie este SkirtBike. Deși nu am reușit să mă alătur de foarte multe ori fetelor cochete ce au pedalat prin București într-o coloană frumos colorată, admir foarte tare această inițiativă. Dacă și vouă vă place să mergeți cu bicicleta, vă încurajez să urmăriți comunitatea SkirtBike pentru a fi la curent cu evenimentele lor.

Dacă încep să mă antrenez de pe acum, poate mai am șanse să mă pregătesc până pe 16 iunie, pentru Legion Run. Ce mi s-a părut cel mai interesant, e faptul că Legion Run este o cursă necompetitivă, care încurajează spiritul de echipă și susține provocarea propriilor limite, iar scopul final este distracția. E ceva mai puțin obișnuit, având în vedere că e o o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată,  dar pentru multe persoane s-a dovedit a fi o experiență care te ajută să îți dai seama că poți face orice ți-ai propus, că poți să fii orice îți dorești și că ești în același timp și cel mai de temut adversar al tău, dar și cel mai mare aliat.

Dacă v-am trezit curiozitatea, găsiți mai multe informații aici.

În fiecare vară, una dintre vacanțe o facem la Sinaia. E locul meu preferat pentru a sta în liniște alături de cei dragi, a mă reconecta cu natura și a mă încărca cu multă energie. Dacă iarna îmi place să merg acolo pentru distracție în zăpadă, vara e cel mai bun loc pentru a scăpa de căldura obositoare din București și pentru a prinde un bronz frumos de munte. Așa că ne echipăm cu toții și pornim către Sinaia, unde Hotel Belvedere ne e casă câteva zile. V-am mai povestit despre experiența mea acolo aici și aici, ca să înțelegeți de ce îmi place așa mult.

Cam astea sunt lucrurile care mi-au trecut mie în dimineața asta prin cap. Desigur… visez și la o limonadă rece pe malul mării, dar am zis să mă rezum la trei ca să nu sufăr prea tare.

Aștept și recomandările voastre!


Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.