Cu o bijuterie se face…8 martie

E adevărat că acest început de primăvară nu este neapărat cel mai prietenos sub aspect meteo, însă, sunt convinsă că fiecare dintre noi poartă un zâmbet complice în colțul buzelor. Zâmbetul care știe că, oficial și calendaristic, este primăvară și nimeni și nimic nu poate schimba acest dat. Ne certifică acest lucru cozile din fața florăriilor, pozele cu zambile, lalele și ghiocei de pe rețelele de socializare și, bineînțeles, căutarea febrilă de cadouri pentru tradiționalul 8 martie.

Considerată inițial o zi destinată celebrării mamelor, 8 martie a devenit, încetul cu încetul, ziua femeii, prin excelență. Așa că, fie că vă sărbătoriți mama sau sora sau cea mai bună prietenă, fie că îi adresați iubitului o sugestie discretă despre ce v-ar plăcea să primiți în această zi, fie că alegeți să vă faceți vouă însevă un cadou, v-am pregătit mai jos o selecție a celor mai frumoase bijuterii semnate Pandora, Swarowski , Le Midi- Cellini și Roberto Bravo, care cu siguranță vă vor cuceri. În definitiv, bijuteria este ispita în fața căreia orice femeie cedează.

 

Dragostea de mamă se sărbătorește cu PANDORA

 

Special pentru cea mai importantă persoană din viața fiecăruia, mama, poți alege talismanele din argint cu petale roz, inspirate din grădinile cu trandafiri englezeşti, pe care le poti asorta cu cerceii şi inelul din aceeaşi serie. Fie că e vorba despre un talisman pavé cu zirconiu cubic roz sau de unul din argint combinat cu aur de 14k, îi poți oferi mamei tale un talisman în formă de inimă, care să-i amintească mereu cât de mult o iubești.

Pandora Pandora Pandora (3)

Perlele sunt pentru totdeauna

 

…și nu poți da niciodată greș cu ele. De la Coco Chanel și Audrey Hepburn, până în zilele noastre, indiferent de valul nimicitor al tendințelor, perlele au rămas un simbol al stilului atemporal și al clasicului elegant. Așa că ele nu puteau lipsi din propunerea Swarowski pentru ziua de 8 martie. Puteți alege să oferiți sau să vă oferiți cadou un colier sofisticat (Tricia Pendant), cu o perlă mătăsoasă din cristal, care aduce un strop de strălucire ținutei de zi cu zi. În completare, puteți alege o brățară (Nude Bracelet) cu un design elegant, care combină perlele cu pavé de cristal. O altă variantă este Appeal Set, un set ce conține o pereche de cercei și un pandant, un touch de rafinament discret într-o ținută neutră de zi.

5048087 Swarovski Swarovski

 

Nimeni nu poate rezista unei bijuterii unicat

 

…iar în acest caz, răspunsul este unul singur: Roberto Bravo, al cărui stil reprezintă perfecțiunea pe care o poate da alchimia generată de îmbinarea aurului cu pietrele prețioase și contrastul armonios de culori. Pietrele rămân vedetele colecției, formând un mix vibrant de energii pozitive. Diamantele, rubinele, smaraldele sau safirele pot fi o alegere curajoasă și extravagantă, ce-i drept, însă, și una extrem de inspirată atunci când dorim să…fim surprinse de persoana iubită. Și pentru că o bijuterie de suflet trebuie să dăinuiască în timp precum dragostrea eternă, la Roberto Bravo beneficiați de întretinere gratuită pentru toate bijuteriile.

Roberto Bravo Roberto Bravo Roberto Bravo

FOLLOW ME

 

Un cadou demn de o prințesă

Născute din dragostea unui soţ pentru frumoasa lui soţie, colecţiile Le Midì sunt mai mult decât simple bijuterii. Fiecare colier, braţară sau pereche de cercei reprezintă o creaţie unică din perle naturale sau coral combinate elegant cu aur sau argint, diamante sau pietre preţioase. Cele trei prinţese Le Midì, Midina, Midinette şi Allegra, dau o notă chic atât ţinutelor de seară, cât şi celor de zi. Fie că sunt purtate împreună, fie că sunt purtate separat, Midina, Midinette şi Allegra înveselesc pe loc orice ţinută şi trimit cu gândul la zilele fără griji ale copilăriei, când toate fetiţele sunt prinţese.

Le Midi

Le Midi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.