Cum a fost primul zbor cu avionul pentru Nicholas

Nicholas a avut de curând primul lui zbor cu avionul. Pentru că a fost prima dată când am mers cu un copil așa mic în avion, am zis să documentăm tot procesul și să povestesc și pe blog și YouTube experiența noastră.

Aveam ceva emoții, pentru că nici cu Alex, nici cu Alesia nu am zburat atunci când erau așa mici, dar având în vedere că a fost un drum foarte scurt, nici nu ne-am dat seama când a trecut timpul. Am zburat până la Cluj și zborul a durat 45 de minute.

Dacă zburați în România o să aveți nevoie doar de certificatul de naștere, dacă zburați în afara țării veți avea nevoie de pașaport. Noi l-am făcut rapid cu câteva zile înainte.

Trebuie să știți că sunt companii aeriene la care puteți merge cu căruciorul până la avion și de acolo se trimite la bagaje sau companii care îl pun la bagaje încă de la început. E bine să întrebați înainte ca să știți ce urmează să se întâmple și să vă interesați dacă transportul căruciorului este gratuit sau se percep taxe.

Așa cum o să vedeți și în video, deși atunci când ai un bebeluș ai prioritate la îmbarcare, am fost sfătuiți de personalul din aeroport să rămânem printre ultimii, pentru că de la ieșirea spre autobuz până la avion durează ceva timp și e mai bine să rămâi în sala de așteptare cât mai mult posibil.

Dacă de obicei folosește suzeta numai atunci când stă în pătuț, de data asta am avut-o cu noi în avion, pentru că așa cum adulților li se recomandă să mestece gumă în momentul decolării, pentru bebeluș, suzeta sau biberonul ameliorează senzația creată de diferența de presiune. Am discutat cu un ORL-ist înainte de vacanță și mi-a zis că alte senzații precum dureri de urechi sau alte stări de disconfort pentru bebeluș sunt un mit.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Sper să vă placă video-ul nostru și aștept să-mi povestiți și voi cum sunt călătoriile cu bebelușii voștri!

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

În rubrica Jurnal de bebe veți găsi materiale utile, experiențele mele și informații de la specialiști cu privire la tot ce înseamnă viața unui bebeluș.  Dacă vreți să vedeți cum a fost sarcina, puteți citi articolele din categoria Jurnal de Sarcină. Vă aștept și în grupul Mămici și copii fericiți. ❤

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “Cum a fost primul zbor cu avionul pentru Nicholas

  1. Elena Ramona Sovoiu says:

    Nu am calatorit pana acum cu avionul, mergem cu masina noi, cautam sa nu fie foarte departe, mai facem opriri iar bebe e cuminte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.