Cum a fost să joc în filmul TATI PART-TIME

2023 a fost un an foarte bun cu mine și sunt extrem de recunoscătoare pentru asta. Pe lângă faptul că ne-am mutat în sfârșit în casa visurilor noastre, am bifat un alt vis de pe lista mea de dorințe: am avut primul meu rol într-un film de cinema!

Lumea fimului nu îmi era total străină, pentru că am mai dublat voci pentru animații, însă la experiența de la Tati Part-Time totul era extrem de nou pentru mine.

Cea mai mare diferență dintre experiența mea de televiziune și cea de pe platourile de filmare pentru acest film a fost legată de timpul de așteptare. Eu eram obișnuită să ajung în platou la o oră fixă, să-mi înregistrez rapid emisiunea și să plec. 

Aici, între scene era foarte mult de așteptat. Dar asta a adus și avantaje pentru că ai timp să-i cunoști pe oamenii cu care lucrezi și poți lega prietenii.

Nu aș face niciodată trecerea de la televiziune la film, dar mi-ar plăcea să le pot face în paralel și să mai joc și în alte filme. 

O interpretez pe doamna Pârvulescu, o mămică fericită la botezul fiului său care trece prin niște situații extrem de amuzante. Filmul este o comedie în toată regula și sunt sigură că va fi pe placul multor părinți. 

Eu am reușit să văd o avanpremieră alături de Alesia și sora mea chiar înainte de Crăciun și m-a entuziasmat foarte tare. Povestea filmului este foarte frumoasă și sunt multe situații în care mulți părinți se vor regăsi. 

Am un rol scurt, am avut doar câteva replici, însă ceea ce pe ecran se traduce într-o scenă de câteva minute, a necesitat pentru mine 3 zile de filmare. Am văzut cu ocazia asta cât efort stă în spatele unui proiect atât de mare.

Filmul Tati Part-Time o să apară în cinema pe 2 ianuarie 2024 și vă încurajez să mergeți să îl vedeți. 

Este un film destinat familiilor și sunt convinsă că va fi un real succes, un proiect cu care sunt mândră să îmi fac debutul în actorie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Maruta (@evamaruta)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.