Budincă de somon Ingrediente: ✨ 500 g somon
✨ 6 cartofi
✨ 1 lingură ulei de măsline
✨ 80 g spanac
✨ 4 ouă
✨ 200 ml smântână de gătit
✨ 100 g mozzarela Unge marginile unui vas termorezistent cu puțin ulei. Taie somonul în bucățele potrivite, iar între timp, fierbe cartofii într-o oală separată până devin fragezi. Într-un bol, bate 4 ouă, adaugă lapte și omogenizează bine. În vasul termorezistent, așază cartofii fierți, câteva frunze de spanac, bucățile de somon și toarnă amestecul de ouă cu lapte. Presară deasupra cașcaval ras pentru o crustă aurie și delicioasă. Introdu vasul în cuptorul preîncălzit la 180°C și coace timp de 35 de minute. Rezultatul? O budincă de somon cremoasă, aromată și incredibil de gustoasă 🧡 MAMI, CE VREI SĂ MĂNÂNCI AZI? | EP. 37 #mamicevreisamananciazi