#TIPS&TRICKS

Cum arătau cele mai frumoase femei de acu 100 de ani. Erau respectate și venerate

Scris de Laura P la 18 decembrie 2018

Frumusețea stă în ochii privitorului, spune o foarte celebră zicală. Totuși, în ziua de astăzi, ochii noștri trebuie să depună foarte mult efort pentru a găsi frumusețea naturală în atât de multe fețe care ne înconjoară. Când vine vorba despre femeile din trecut, aspectul lor era, fără îndoială, curat, natural și plăcut. Trebuie cu toții să recunoaștem, nu există frumusețe „mai naturală” decât cea pe care o vom vedea în următoarele imagini.

Astăzi, dedicăm acest articol celor mai frumoase femei ale secolului trecut, care aduc un omagia frumuseții naturale, departe de botox, proceduri chirurgicale, intervenții plastice și machiajului foarte dramatic.

Publicitate

1. Ione Bright


Ione Bright era o actriță minoră care juca pe Broadway și a impresionat pe toată lumea cu frumusețea.

2. Lina Cavalieri

Publicitate

Lina era o renumită cântăreață de operă italiană. Imaginea chipului ei perfect și a siluetei clepsidră puteau fi văzute pretutindeni pe parcursul secolului trecut, de la hârtia de ambalare a săpunului, până la imaginile de pe cărțile poștale.

3. Cleo de Merode

Această superbă dansatoare de origine franceză a câștigat premiul „Regina frumuseții” în primul concurs „Topul celor mai frumoase femei”, organizat de revista Illustration, în anul 1896.

Publicitate

4. Maude Adams

Această actriță americană a atins foarte repede faima prin intermediul unui rol celebru de pe Broadway. Aceasta l-a interpretat pe Peter Pan în piesa muzicală pentru copii.

5. Carolina Otero

Cunoscută și ca „La Belle”, Carolina a fost o dansatoare și cântăreață de proveniență franceză, care a fost extrem de populară printre regii multor țări de la acea vreme. Se zvonește că numeroși șefi ai statelor erau îndrăgostiți de frumusețea ei și voiau să o vad dansând și cântând.

6. Maude Fealy

Această celebră actriță de filme mute de origine americană a făcut foarte multe persoane să se îndrăgostească de cinematografie datorită frumuseții ei.

7. Rita Martin

Rita Martin era pasionată de fotografie, astfel că se afla foarte rar în fața obiectivului. Însă fotografiile cu aceasta sunt absolut superbe.

8. Marea Ducesă Olga

Fiica cea mare a ultimului țar rus, Nicolae al II-lea, a cărei întreagă familie a fost ucisă de bolșevicii din Ekaterinburg, Rusia, Olga, era de o frumusețe răpitoare.

9. Lily Elsie

Aceasta era o actriță și cântăreață de origine engleză.

10. Luzon din Filipine

Această imagine este dovada vie a faptului că nu ai nevoie de un model binecunoscut sau de un aparat extrem de performant pentru a face o fotografie care să impresioneze privitorii pentru totdeauna.

11. Jean Aylwin

Această Jean era o actriță de comedie care a avut foarte mult succes în secolul trecut.

12. Anna Pavlova

Anna Pavlova nu era doar o femei superbă, ci și extrem de talentată și de celebră. Aceasta a fost prim-balerină a corpului de balet imperial rusesc.

13. Mary Pickford

„Iubita Americii” și „Fata cu bucle”, ea a fost o actriță de film născută în Canada, pe numele ei adevărat, Gladys Louise Smith.

14. Valli „Valli” Knust

Această actriță de musicaluri și filme mute se trage dintr-o veche familie burgheză engleză.

15. Gabrielle Ray

Considerată una dintre cele mai fotografiate femei din lume, Gabrielle Bay era cu adevărat o frumusețe care trebuia capturată într-o fotografie.

16. Anna May Wong

Se spune despre Anna May că a fost prima starletă veritabilă de cinema de la Hollywood de origine asiatică.

17. Regina Maria a României

Ultima regină a României, Regina Maria, era foarte populară în rândul popoarelor din întreaga Europă datorită comportamentului și frumuseții ei.

18. Doris Stocker

Aceasta era o actriță indiană și cântăreață de muzică tradițională din anii 1900.

19. Agnes Ayres

Actriță de filme mute.

20. Fată de etnie țigănească cu mandolină

Părul superb, fardul natural, trăsăturile nealterate ale feței, gesturile elegante și stilul specific le face pe aceste femei unice și frumoase în felul lor. Sperăm că sunteți mândre cu modul în care arătați și că înțelegeți că frumusețea naturală nu se compară cu nimic altceva.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Cum arătau cele mai frumoase femei de acu 100 de ani. Erau respectate și venerate"

  1. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Superbe toate, au ceva aparte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--