Cum DĂ PAPUCII fiecare ZODIE

Ai îndoile în ceea ce privește relația de cuplu? Vrei să știi de ce nu merg lucrurile în relația voastră și de ce sunteți pe punctual de a vă despărți?

Despărțirea nu e cel mai greu lucru, ci să te desurci cu durerea, furia și pierderea identității care apar apoi. Nu-ți permite să intri în acest cerc vicios pentru că te va face slabă și vulnerabilă.

Iată partea întunecată a fiecărei zodii:

Berbec ( 21 martie – 19 aprilie )

Berbecii sunt impulsive, jucăuși și ageri. Se plictisesc prea repede și e posibil să-și părăsească dragostea adevărată pentru aventuri. Vor avea legături fără însemnătate, încercând să găsească dragostea.

Taur ( 20 aprilie – 20 mai )

FOLLOW ME

Sunt fabuloși în pat, foarte senzuali, dar cam tirani. Sunt egoiști și de aceea vă veți despărți și nu vor mai face eforturi pentru a continua relația.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Sunt foarte arătoși, cu o charismă de nedescris și sunt foarte schimbători. Vor sta în preajma ta chiar și după despărțire.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sunt delicați și foarte sensibili și au mereu nevoie de apreciere. Nu pot lua o decizie de unii singuri și au nevoie de un umăr pe care să plângă. Le place atenția și știu exact cum să o obțină. Partea cea mai rea la despărțiri e că mereu se vor simți vinovați.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este una dintre cele mai puternice zodii. Sunt inteligenți, puternici, energici și foarte ambițioși. Le place atenția și lumina reflectoarelor și de aceea te vor insulta și vor încheia lucrurile în public. Au multe admiratoare și nu vor sta să construiască o relație.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Sunt frumoși, idealiști și foarte obsedați de perfecțiune. Te vor critica în mod constant și nu vor băga de seamă că te rănesc.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele strălucesc ca un diamant și probabil de aceea nu pot rămâne într-un loc. E o mare provocare pentru ei să stea cu o singură persoană.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii își iubesc și își arată furia intens. De aceea vă veți certa mult. Când furia pune stăpânire pe ei, spun lucruri pline de ură, dureroase, care îți vor frânge inima.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ei sunt arțăgoși, capricioși și îndrăzneți. Sunt impulsive și iau decizii pe moment. Probabil de aceea vă veți despărți.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt organizați, au standarde înalte și sunt perfecționiști. Problema lor e că nu pot trece peste fostele partenere, pe care le vor menționa în fiecare conversație.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ei sunt complet neemotivi. Nu se vor simți niciodată doriți sau iubiți. Nu împărtășesc niciodată sentimentele și nu te vor iubi așa cum crezi.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ei sunt ca niște cățeluși care vor doar să fie iubiți. Vor atenție constantă, iar partea cea mai rea e că, pe măsură ce relația avansează, vor deveni repede indiferenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.