Cum DĂ PAPUCII fiecare ZODIE

Ai îndoile în ceea ce privește relația de cuplu? Vrei să știi de ce nu merg lucrurile în relația voastră și de ce sunteți pe punctual de a vă despărți?

Despărțirea nu e cel mai greu lucru, ci să te desurci cu durerea, furia și pierderea identității care apar apoi. Nu-ți permite să intri în acest cerc vicios pentru că te va face slabă și vulnerabilă.

Iată partea întunecată a fiecărei zodii:

Berbec ( 21 martie – 19 aprilie )

Berbecii sunt impulsive, jucăuși și ageri. Se plictisesc prea repede și e posibil să-și părăsească dragostea adevărată pentru aventuri. Vor avea legături fără însemnătate, încercând să găsească dragostea.

Taur ( 20 aprilie – 20 mai )

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Sunt fabuloși în pat, foarte senzuali, dar cam tirani. Sunt egoiști și de aceea vă veți despărți și nu vor mai face eforturi pentru a continua relația.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Sunt foarte arătoși, cu o charismă de nedescris și sunt foarte schimbători. Vor sta în preajma ta chiar și după despărțire.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sunt delicați și foarte sensibili și au mereu nevoie de apreciere. Nu pot lua o decizie de unii singuri și au nevoie de un umăr pe care să plângă. Le place atenția și știu exact cum să o obțină. Partea cea mai rea la despărțiri e că mereu se vor simți vinovați.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este una dintre cele mai puternice zodii. Sunt inteligenți, puternici, energici și foarte ambițioși. Le place atenția și lumina reflectoarelor și de aceea te vor insulta și vor încheia lucrurile în public. Au multe admiratoare și nu vor sta să construiască o relație.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Sunt frumoși, idealiști și foarte obsedați de perfecțiune. Te vor critica în mod constant și nu vor băga de seamă că te rănesc.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele strălucesc ca un diamant și probabil de aceea nu pot rămâne într-un loc. E o mare provocare pentru ei să stea cu o singură persoană.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii își iubesc și își arată furia intens. De aceea vă veți certa mult. Când furia pune stăpânire pe ei, spun lucruri pline de ură, dureroase, care îți vor frânge inima.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ei sunt arțăgoși, capricioși și îndrăzneți. Sunt impulsive și iau decizii pe moment. Probabil de aceea vă veți despărți.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt organizați, au standarde înalte și sunt perfecționiști. Problema lor e că nu pot trece peste fostele partenere, pe care le vor menționa în fiecare conversație.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ei sunt complet neemotivi. Nu se vor simți niciodată doriți sau iubiți. Nu împărtășesc niciodată sentimentele și nu te vor iubi așa cum crezi.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ei sunt ca niște cățeluși care vor doar să fie iubiți. Vor atenție constantă, iar partea cea mai rea e că, pe măsură ce relația avansează, vor deveni repede indiferenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.