Cum DĂ PAPUCII fiecare ZODIE


Ai îndoile în ceea ce privește relația de cuplu? Vrei să știi de ce nu merg lucrurile în relația voastră și de ce sunteți pe punctual de a vă despărți?

Despărțirea nu e cel mai greu lucru, ci să te desurci cu durerea, furia și pierderea identității care apar apoi. Nu-ți permite să intri în acest cerc vicios pentru că te va face slabă și vulnerabilă.

Iată partea întunecată a fiecărei zodii:

Berbec ( 21 martie – 19 aprilie )


Berbecii sunt impulsive, jucăuși și ageri. Se plictisesc prea repede și e posibil să-și părăsească dragostea adevărată pentru aventuri. Vor avea legături fără însemnătate, încercând să găsească dragostea.

Taur ( 20 aprilie – 20 mai )

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Sunt fabuloși în pat, foarte senzuali, dar cam tirani. Sunt egoiști și de aceea vă veți despărți și nu vor mai face eforturi pentru a continua relația.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Sunt foarte arătoși, cu o charismă de nedescris și sunt foarte schimbători. Vor sta în preajma ta chiar și după despărțire.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sunt delicați și foarte sensibili și au mereu nevoie de apreciere. Nu pot lua o decizie de unii singuri și au nevoie de un umăr pe care să plângă. Le place atenția și știu exact cum să o obțină. Partea cea mai rea la despărțiri e că mereu se vor simți vinovați.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este una dintre cele mai puternice zodii. Sunt inteligenți, puternici, energici și foarte ambițioși. Le place atenția și lumina reflectoarelor și de aceea te vor insulta și vor încheia lucrurile în public. Au multe admiratoare și nu vor sta să construiască o relație.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Sunt frumoși, idealiști și foarte obsedați de perfecțiune. Te vor critica în mod constant și nu vor băga de seamă că te rănesc.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele strălucesc ca un diamant și probabil de aceea nu pot rămâne într-un loc. E o mare provocare pentru ei să stea cu o singură persoană.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii își iubesc și își arată furia intens. De aceea vă veți certa mult. Când furia pune stăpânire pe ei, spun lucruri pline de ură, dureroase, care îți vor frânge inima.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ei sunt arțăgoși, capricioși și îndrăzneți. Sunt impulsive și iau decizii pe moment. Probabil de aceea vă veți despărți.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt organizați, au standarde înalte și sunt perfecționiști. Problema lor e că nu pot trece peste fostele partenere, pe care le vor menționa în fiecare conversație.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ei sunt complet neemotivi. Nu se vor simți niciodată doriți sau iubiți. Nu împărtășesc niciodată sentimentele și nu te vor iubi așa cum crezi.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ei sunt ca niște cățeluși care vor doar să fie iubiți. Vor atenție constantă, iar partea cea mai rea e că, pe măsură ce relația avansează, vor deveni repede indiferenți.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.