Cum este femeia Capricorn – ce secrete au cele născute sub acest semn zodiacal

O combinație de înțelepciune a sufletului bătrân și de ingeniozitate interioară, aceste ciudate creaturi-mergător de mare sunt adesea complet neînțelese de majoritatea oamenilor, din cauza percepției comune că personalitatea lor dură se întinde până în miezul lor. Nu vă lăsați descurajați de trăsăturile lor exterioare adesea stoice și poate chiar severe – în interior, aceste femei sunt incredibil de sensibile și emoționale, deși nu o vor arăta adesea. Nefiind genul de persoane care își poartă inima pe mânecă, s-ar putea să nu-ți dea nicio idee despre ceea ce simt cu adevărat.

Să înveți să comunici clar pe moment este întotdeauna un avantaj pentru acest semn de pământ stabil și ancorat în pământ, deoarece ea poate rămâne adesea blocată în propriile căi. Există o tendință marcată spre melancolie și melancolie, iar această Capră saturnină va lăsa adesea o ușoară supărare să se înrăutățească timp de veacuri înainte de a ieși în cele din urmă și a spune ce o deranjează.

O creatură desăvârșită a obișnuinței, femeia Capricorn adoră cu adevărat să păstreze totul în lumea ei etichetat exact așa cum trebuie și, de obicei, are dificultăți în a trece de la planul A, atent cercetat și bine gândit, la teritoriul necunoscut al unui plan B brusc – chiar dacă planul B este, de fapt, alegerea cea mai bună. Serios, concentrat și muncitor, este minunat când un Capricorn se poate relaxa un pic și își găsește timp să se distreze, chiar dacă până și ieșirile și vacanțele ei sunt planificate cu grijă din timp.

Cunoscută pentru personalitatea ei sarcastică și pentru simțul umorului sec, o Capricorn, de obicei taciturnă, te poate surprinde cu râsul ei zgomotos din burtă atunci când ceva o amuză. Adesea descriși ca fiind convenționali și tradiționali, mulți Capricorni sunt ciudățeni secreți ai zodiacului – cu o înclinație pentru artă, muzică și cultură care poate fi găsită doar departe de cărările bătute.

FEMEIA CAPRICORN: CUM E CA MAMĂ

Casa este locul fericit al unui Capricorn.

Ea tinde să prefere să stea în casă și să se distreze în jurul mesei din bucătărie, unde poate controla fiecare aspect al experienței. Atunci când o femeie Capricorn își primește oaspeții în propriul spațiu și poate dicta muzica, lumina, temperatura și atmosfera generală, se poate relaxa cu adevărat și poate fi ea însăși – dacă se poate calma în legătură cu reglarea fiecărui detaliu al ambianței. Ieșitul în oraș tinde să fie o ocazie calculată pentru femeia Cap – gândește-te la networking sau la un fel de obligație, mai degrabă decât la o noapte în oraș pentru distracție.

O doamnă Capră poate fi extrem de teritorială în ceea ce privește bunurile sale și nu-i place ca lucrurile să fie mutate din loc sau ca simțul ei de ordine să fie perturbat. S-ar putea să observați că stă mereu pe același scaun sau că are alte trăsături ciudate care arată că este o creatură a obișnuințelor.

FOLLOW ME

Capricornii sunt atrași de trecut și fascinați de istorie, așa că locuințele lor sunt adesea înțesate cu antichități și piese ciudate din epoci trecute – cu cât mai vechi și cu aspect mai vechi, cu atât mai bine. Murdăria și praful pur și simplu nu par să deranjeze aceste creaturi guvernate de pământ, și s-ar putea să te trezești strănutând în timp ce te uiți prin colecțiile lor.

Există o înclinație spre tezaurizare și spre a lăsa dezordinea și gunoiul să se acumuleze în straturi sedimentare – deoarece obiectele materiale ale unei femei Capricorn se simt adesea ca niște extensii ale ei însele. Ea nu își dă seama întotdeauna, dar când casa ei începe să fie dezordonată, se va simți adesea ea însăși mai grea și mai mohorâtă. Mutarea regulată a lucrurilor, ordonarea și eliminarea lucrurilor vor ajuta o Capricorn să se simtă mai sănătoasă și mai fericită în casa ei.

O mamă Capricorn este devotată celor mici și ia foarte în serios disciplina acestora. Este posibil să aibă un aer paternal mai mult decât este tipic, deoarece forma ei de iubire maternă implică respect, protecție și respectarea regulilor.

FEMEIA CAPRICORN: BANII

Capricornii sunt bine cunoscuți pentru că au cea mai puternică etică a muncii din întregul zodiac – concentrându-și intens eforturile pentru a urca pe muntele ambițiilor lor, asemenea Caprei care le simbolizează semnul.

Cariera aleasă de o femeie Capricorn tinde să fie foarte legată de caracteristicile identității sale, ceea ce poate fi dureros din punct de vedere emoțional sau derutant dacă face o muncă ce i se pare inferioară sau dacă își pierde locul de muncă. Pentru un Capricornic, întrebarea: „Deci, cu ce te ocupi?” înseamnă de fapt: „Deci, cine ești?”.

Un avocat, un scriitor sau un bucătar Capricorn s-ar putea simți definit de ocupația sa, până la capăt. Sarcinile zilnice necesare pentru a îndeplini acea muncă sunt o parte esențială a ceea ce sunt și a modului în care merg prin lume. Dar poate fi complicat – și chiar foarte anevoios – pentru un Capricorn să facă o muncă de jos, prost plătită sau considerată o slujbă fără ieșire.

Economisirea banilor vine în mod natural pentru aceste femei practice și pragmatice. Chiar și înainte de a îndeplini cerințele legale de vârstă pentru angajare, Capricornii vor găsi o modalitate de a câștiga bani de mici făcând treburi casnice, având grijă de copii sau vânzând limonadă. Vor crește și vor face alegeri profesionale care sunt mai mult logice și raționale decât satisfăcătoare din punct de vedere creativ, ceea ce poate duce la un sentiment de neîmplinire mai târziu.

Capricornii își iau munca extrem de în serios și sunt răniți atunci când eforturile lor nu sunt aplaudate sau recunoscute de către angajatorii lor. Deținerea propriei afaceri este adesea cea mai bună alegere pentru o femeie Capricorn, care are reputația de a fi autoritară și oarecum tiranică în a obține ceea ce vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.