Cum îți menții culoarea părului chiar dacă saloanele sunt închise

Pentru că în această perioadă saloanele sunt închise, trebuie să ne descurcăm singure acasă. Fie că vorbesc despre mani-pedi, pensat, epilat sau chiar întreținerea culorii părului. Dacă sunteți obișnuite să vă vopsiți singure acasă, această situație nu va pus în prea mare încurcătură. În schimb, dacă ai o culoare greu de obținut acasă, aceste sfaturi te vor ajuta.

1. Schimbă cărarea pentru a scunde rădăcinile

„O modalitate de a ascunde temporar rădăcinile este să-ți faci o cărare adâncă pe o parte.
În acest fel vei distrage atenția de la rădăcinile crescute și diferența de culoare”, ne sfătuiește colorista Karissa Schaudt.

Oferă mai mult volum rădăcinii și îți face părul să arate mai des.

2. Folosește un spray pentru retușarea rădăcinilor

Poți folosi un spray colorat sau o pudră pentru mascarea rădăcinilor. Alege o nuanță cât mai apropiată de culoarea părului tău și pulverizează sau tamponează pe rădăcină. Aceste produse se curăță atunci când te speli pe cap și nu afectează sănătatea firului de păr.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Spală-te mai rar pe cap

Când ne spălăm pe cap, pigmenții aflați în firele de păr sunt înlăturați puțin câte puțin.
„Îți poți menține culoarea mai mult timp dacă te speli mai rar pe cap, de două ori pe săptămână, și folosești un șampon special pentru protejarea culorii”, spune Schaudt.

De altfel, e important să te speli cu apă călduță, nu fierbinte. Cu cât apa este mai fierbinte cu atât mai mult va fi afectată culoarea părului.

4. Poți folosi produse speciale pentru protejarea culorii părului

„Produsele fără sulfați și fără clorură de sodiu oferă mai multă longevitate nuanței părului. În același timp, un produs care protejează părul de efectele negative ale aparatelor de styling cu căldură te ajută să menții culoarea părului”, spune specialista.

Șampoanele pentru protejarea culorii părului tău și măștile din aceeași gamă ar putea fi salvarea ta. Folosește aceste produse o dată pe săptămână și părul tău va arăta bine pentru mult mai mult timp.

5. Dacă de obicei mergi la salon NU face greșeala să te vopsești singură acasă

Este important să ai răbdare. Riști să distrugi tot ce a reușit să obțină hair-stylist-ul tău. Dacă nu ai studii în domeniu este foarte ușor să greșești culoarea, fie că alegi una mai închisă sau mai deschisă.

Acestea sunt sfaturile noastre. Dacă cunoști și alte metode prin care poți amâna momentul în care poți merge la salon, scrie în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.