Cum îți menții culoarea părului chiar dacă saloanele sunt închise


Pentru că în această perioadă saloanele sunt închise, trebuie să ne descurcăm singure acasă. Fie că vorbesc despre mani-pedi, pensat, epilat sau chiar întreținerea culorii părului. Dacă sunteți obișnuite să vă vopsiți singure acasă, această situație nu va pus în prea mare încurcătură. În schimb, dacă ai o culoare greu de obținut acasă, aceste sfaturi te vor ajuta.

1. Schimbă cărarea pentru a scunde rădăcinile

„O modalitate de a ascunde temporar rădăcinile este să-ți faci o cărare adâncă pe o parte.
În acest fel vei distrage atenția de la rădăcinile crescute și diferența de culoare”, ne sfătuiește colorista Karissa Schaudt.

Oferă mai mult volum rădăcinii și îți face părul să arate mai des.


2. Folosește un spray pentru retușarea rădăcinilor

Poți folosi un spray colorat sau o pudră pentru mascarea rădăcinilor. Alege o nuanță cât mai apropiată de culoarea părului tău și pulverizează sau tamponează pe rădăcină. Aceste produse se curăță atunci când te speli pe cap și nu afectează sănătatea firului de păr.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Spală-te mai rar pe cap

Când ne spălăm pe cap, pigmenții aflați în firele de păr sunt înlăturați puțin câte puțin.
„Îți poți menține culoarea mai mult timp dacă te speli mai rar pe cap, de două ori pe săptămână, și folosești un șampon special pentru protejarea culorii”, spune Schaudt.

De altfel, e important să te speli cu apă călduță, nu fierbinte. Cu cât apa este mai fierbinte cu atât mai mult va fi afectată culoarea părului.

4. Poți folosi produse speciale pentru protejarea culorii părului

„Produsele fără sulfați și fără clorură de sodiu oferă mai multă longevitate nuanței părului. În același timp, un produs care protejează părul de efectele negative ale aparatelor de styling cu căldură te ajută să menții culoarea părului”, spune specialista.

Șampoanele pentru protejarea culorii părului tău și măștile din aceeași gamă ar putea fi salvarea ta. Folosește aceste produse o dată pe săptămână și părul tău va arăta bine pentru mult mai mult timp.

5. Dacă de obicei mergi la salon NU face greșeala să te vopsești singură acasă

Este important să ai răbdare. Riști să distrugi tot ce a reușit să obțină hair-stylist-ul tău. Dacă nu ai studii în domeniu este foarte ușor să greșești culoarea, fie că alegi una mai închisă sau mai deschisă.

Acestea sunt sfaturile noastre. Dacă cunoști și alte metode prin care poți amâna momentul în care poți merge la salon, scrie în comentarii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.