Cum IUBEȘTE fiecare ZODIE

Berbec
Zodie coordonată de Marte, planeta acţiunii şi motivaţiei, pui multă pasiune în tot ce faci şi iluminezi vieţile oamenilor cu dispoziţia ta. Vrei ca partenerul să fie pe aceeaşi lungime de undă ca tine, altfel atracţia va dispărea. Întâlniri spontane, aventuri scurtesau orice care te surprindeşi te face să te simţi special este o cale scurtă spre inima ta. Te simţi cel mai iubit când eşti lăudat pentru realizările tale, complimentat sau eşti în centrul atenţiei.

Taur

Zodie de pământ, ești recunoscut ca fiind practic şi raţional. Nu eşti foarte iubăreţ. Planeta care te coordoneză este Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, deci există totuşi un loc în care încape romantismul. Când cineva îşi întrerupe drumul ca să-ţi cumpere ceva care i-a amintit e tine, înseamnă foarte mult! Eşti cea mai senzuală zodie şi îţi place o persoană care să împartă cu tine dimineţile târzii.

Gemeni

Interesul tău nu se menţine mult, aşa că prima cerinţă în materie de iubire este să îţi menţină atenţia cât mai mult. Cuiva îi pasă de tine când ţine pasul cu stilul tău de viaţă şi se conformează. Te simţi adorat când cineva ascultă tot ce ai de spus, până la capăt, şi îţi răspunde cu grijă. Cu cât te distrezi mai mult cu partenerul, cu atât mai mult va dura relaţia.

Rac

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Când vine vorba de iubire, eşti 100% sau nu eşti deloc. Dacă găseşti pe cineva în faţa căruia să te deschizi şi să ai încredere, vei face persoana respectivă să se simtă cât mai în siguranţă şi confortabil. Chiar dacă partenerul nu „te dă pe spate”-ceea ce este foarte greu pentru că eşti cea mai emotivă zodie şi faci oamenii să se deschidă foarte uşor în faţa ta-iubeşti mometeleromantice ridicole

Leu

Iubeşti atenţia! Orice fel de asigurare că eşti centrul universului partenerului amplifică iubirea ta. Un sărut pe obraz înainte să vă luaţi la revedere sau câteva mesaje drăguţe pe timpul zilei te fac să te simţi de viţă regală.Eşti una dintre cele mai generoase zodii şi vei da tot pentru partenerul tău, dar ai pretenţia să primeşti la fel de mult. Să recunoaştem: vrei foarte mult şi poate fi obositor pentru multe persoane.

Fecioară

Lucrezi din greu ca să-ţi asiguri partenerul că viaţa lui merge ca unsă. Pentru ca eşti mai timid uneori şi predispus să pui fericirea altora înaintea fericirii tale, rişti să fii dezamăgit că nu ţi se oferă la fel de mult. Deci, dacaă cineva te ajută fără să-i fi cerut, eşti mai mult decât încântat. Este mai important un „Mulţumesc pentru tot ce faci!” decât un „Te iubesc!”.

Balanţă

Ţie îţi place să petreci tot timpul cu partenerul tău. Iubeşti persoanele care corespund intelectual cu tine şi ştiu să aibă o conversaţie inteligentă. Să faci planuri tot timpul nu e de tine. Te simţi confortabil când doar eşti cu partenerul şi nimic altceva nu mai contează. Faptul că partenerul te ia să cunoşti oameni noi te face să te simţi minunat.

Scorpion

Când ii dai voie unei persoane să se apropie detine, este o treabă foarte serioasă. Vrei transparenţă de la partener, dar durează foarte mult până te deschizi tu. Partenerul trebuie să aibă multă răbdare cu tot procesul tău de implicare emoţională, fără a grăbi procesul. Tu vrei ca partenerul să-ţi ofere tot ceea ce are şi să fie foarte bun în pat.

Săgetător

Eşti cea mai norocoasă zodie, cu cele mai tari idei. Partenerul care îţi susţine visurile şi te ajută să le împlineşti este cel mai bun pentru tine. Ai nevoie şi de momente de singurătate şi partenerul trebuie să înţeleagă asta. Îţi consume foarte multă energie în viaţa de zi cu zi, deci apreciezi când partenerul ţine pasul cu tine.

Capricorn

Nu eşti cel mai uşor de abordat. Un flirt superficial nu va dura. Tu iei lucrurile în serios încă de la început. Când cineva îţi dovedeşte că într-adevăr ţine la tine, devii din ce în ce mai încrezător în relaţie. Însă, partenerul trebuie să aibă grijă. O aniversare uitată sau o mica minciună poate provoca fisuri în relaţia voastră.

Vărsător

Nu ai nevoie de cineva care să creadă în dragoste la prima vedere şi să vrea instant să fie cu tine. Pentru tine, să fii prieten bun cu partenerul este cel mai important. Asta înseamnă că o relaţie poate începe mai întâi cu o prietenie foarte strânsă. Vrei pe cineva care îţi ştie toate complexele şi te acceptă exact aşa cum eşti.În pat, partenerul trebuie să fie deschis la orice dorinţă ciudată.

Peşti

Nu este niciun secret că eşti cea mai emotivă zodie şi că starea ta de spirit se schimbă de la o extremă la alta cât clipeşti din ochi. Îţi place ideea basmului. Ai nevoie de cineva care înţege că iubirea ta este rară şi mai profundă decât orice alt sentiment pentru altcineva

0 comentarii pe “Cum IUBEȘTE fiecare ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.