Cum merg RELAȚIILE dintre parteneri sub aceeași ZODIE

Relațiile dintre aceleași zodii

Puțini oameni își dau seama că relațiile lor sunt influențate de semnele zodiacale. A fi într-o relație cu o persoană care are același semn zodiacal poate avea atât părți bune, cât și rele. Împărtășirea vieții cu un partener foarte asemănător cu tine poate aduce și probleme.
Iată cum influențează stelele relația ta

1. Berbec

Relația dintre 2 Berbeci este cu siguranță una foarte caldă. Oamenii născuți sunt semnul Berbecului sunt impulsivi și geloși. Atunci când apar argumente, Berbecii au frecvent tendința de a da vina unul pe celălalt. Ține cont că acest semn zodiacal este cel mai încăpățânat dintre zodii.

2. Taur

În cazul Taurilor, există mult mai multe șanse să aibă parte de o relație de lungă durată. Taurii se pot înțelege perfect, sunt extrem de pasionali și apreciativi la adresa partenerului. Totuși, oamenii născuți în zodia Taur sunt destul de încăpățânați și geloși, însă știu cum să treacă peste conflicte.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Gemeni

Gemenii se remarcă prin creativitate și dorința de distracție. Partenerii născuți în această zodie se tachinează mereu și fac glume des. Pot avea o relație de succes, dacă știu cum să evite monotonia. Gemenii au tendința de a amâna formarea unei familii.

4. Rac

De obicei, racii se potrivesc perfect unul cu celălalt. Au o relație bazată pe iubire și sensibilitate. Sunt conștienți de slăbiciunile lor și pot comunica perfect unul cu celălalt, deoarece se cunosc foarte bine.

5. Leu

În cazul persoanele născute sub semnul Leu, există anumite probleme. Nu prea reușesc să aibă o relație de succes. Le plac foarte mult aventurile și experiențele distractive. Au nevoie de independență și libertate. În momentul în care apar certuri între 2 Lei, este destul de greu să se liniștească apele.

6. Fecioară

Fecioarele pot avea parte de o relație armonioasă. Ambii parteneri se concentrează foarte tare pe dezvoltarea personală și își doresc să aibă relații cât mai lungi. În plus, Fecioarele nu se tem să arate cât de mult se iubesc în public, ceea ce are o influență chiar mai mare asupra calității relației lor.

7. Balanță

Acești oameni sunt foarte loiali și generoși. Partenerii sunt capabili să combată orice problemă grație înțelegerii și implicării lor. Atât el, cât și ea, sunt persoane romantice și sentimentale.

8. Scorpion

Din păcate, Scorpionii nu au prea mult noroc. Un cuplu de Scorpioni nu va face niciodată casă bună. Ei sunt egoiști, vor să aibă mereu dreptate și le plac argumentele. Problemele vor apărea din cauza caracteristicilor negative.

9. Săgetător

Este destul de dificil pentru 2 Săgetători să se îndrăgostească unul de celălalt, dar, odată ce o fac, pot avea parte de relația perfectă. Sunt sensibili, empatici, loiali și devotați. Le place să se distreze și să experimenteze noi aventuri.

10. Capricorn

Doi Capricorni pot face un cuplu ideal. Acest lucru se datorează atitudinii lor practice, precum și comunicarea perfectă. Singura problemă ar putea fi lipsa romantismului, însă ei știu cum să compenseze acest lucru. Capricorni sunt atrași de adevăr.

11. Vărsător

Persoanele născute sub semnul Vărsător vor avea de lucru dacă își doresc o relație cu un partener din aceeași zodie. Vărsătorii sunt foarte independenți și au nevoie de mult spațiu personal. Din fericire, ei sunt conștienți de slăbiciunile și limitele lor și sunt capabili să-și asume riscuri pentru a fi împreună cu partenerul lor.

12. Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și pentru senzualitatea lor. Seamănă foarte mult unul cu altul, lucru care poate duce la neînțelegeri. Cu toate acestea, dacă depun puțin efort, pot să aibă o relație de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.