Cum MINȚI în funcție de ZODIE

Stilul de a minți al fiecărei zodii

Berbec

Minți cu pasiune. Îți dai tot sufletul ca să demonstrezi că ai dreptate și nimeni nu ar îndrăzni vreodată să pună la îndoială spusele tale.

Taur

Uneori minți cu atâta patos încât chiar crezi ce spui. Gândești atât de mult minciunile încât ajungi să le crezi.

Gemeni

FOLLOW ME

Tu ești exact opusul. Nu gandești minciuna, ci o spui pe moment și ii permiți imaginației tale să lucreze. Sunt momente în care nu este nevoie să minți, doar îți place să faci totul mult mai interesant.

Rac

Adaugi multă emoție atunci când minți. Va părea mult mai real dacă starea ta emoțională este direct proporțională cu ce spui.

Leu

Te gândești la toate detaliile, inclusiv tonul și expresia feței. Chiar repeți înainte să fii sigur că minciuna va fi credibilă.

Fecioară

Oferi foarte multe detalii. Te-ai gândit la fiecare unghi, detaliu și gest pentru a face o adevărată operă de artă din minciuna ta.

Balanță

Eviți să intri în detalii. Te prefaci că nu îți mai aduci aminte și știi foarte bine să schimbi subiectul astfel încât să nu mai fii întrebată.

Scorpion

Nu scoți și nu adaugi nici un detaliu minciunii tale. Chiar de-ar fi să mori, tot în același fel ai spune minciuna.

Săgetător

Oferi un aer dramatic situației. Îți imaginezi în același timp și vrei să faci să pară totul fascinant, încât oamenii să rămână uimiți, cu gurile căscate.

Capricorn

Aduci chiar și dovezi ca să demonstrezi că ai dreptate. Te asiguri că există probe care pot demonstra că spui “adevărul”.

Vărsător

Îi implici și pe alții în minciuna ta. Va fi mai credibilă dacă un număr de persoane te va susține.

Pești

Ai un mod extraordinar de a face omul să creadă că nu i-ai minți niciodată. Faci oamenii să creadă că ești prea cuminte ca să recurgi la asemenea gesturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.