Cum ne protejăm tenul vara

Vara,soarele puternic, praful, poluarea și lipsa hirdratării lasă urme pe tenul dumneavoastră. Pielea feţei va fi mai obosită, mai uscată, mai lipsită de vitalitate. Pentru a avea un ten perfect acordaţi atenţie, în primul rând alimentaţiei, dar şi felului în care vă hidrataţi. Aveţi grijă să vă curăţaţi fața în fiecare seară. Chiar dacă nu folosiţi produse de make-up, pielea trebuie să respire şi are nevoie să fie curăţată, apoi folosiţi creme hidratante, în funcţie de tipul de ten pe care îl aveţi.

De asemenea, dimineaţa curăţaţi-vă tenul. Pentru hidratare alegeţi cremele naturale, cum este crema de gălbenele sau aloe, fie uleiurile(de argan, de migdale, de măsline, din seminţe de in, de gălbenele)- vor împrospăta şi vor da luminozitate feţei. Foarte eficinetă este apa rece, când vă simţiţi obosiţi spălaţi-vă pe faţă cu apă rece. Masajul previne şi oboseala, dar şi apariţia ridurilor fine. Iar măştile preparate din ingrediente naturale pot face minuni în tratarea şi ameliorarea oboselii. Amestecaţi un gălbenuş de ou cu puţin lapte, ulei de măsline, argilă până obţineţi o pastă şi aplicati-o pe faţă. Lăsați să acţioneze cel puţin 15 minute şi îndepărtaţi-o cu dischete demachiante. Pielea va fi foarte bine hidratată.

Şi nu uitaţi să beţi multă apă, mai ales în aceste zile caniculare.

Urmăriți video aici:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.