Cum o să fii la bătrânețe în funcție de ZODIE

Îmbătrânirea este un proces inevitabil, fie că îți place sau nu. Dar, chiar dacă e un proces prin care trece toată lumea, acest fenomen e diferit de la persoană la persoană, fiecare experimentând altfel semnele timpului.

Astrologii au descoperit câteva particularități specifice fiecărei zodii atunci când îmbătrânește. Iată la ce să te aștepți odată cu trecerea timpului, în funcție de zodie.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu ești satisfacut niciodata sa trăiești o viață medie, o existență banală, așa că acest fel de a fi nu te va părăsi nici la bătrânețe. Deși neașteptat pentru mulți, îți vei calma impulsivitatea odată cu trecerea timpului și furtunile pe care le stârneai în tinerețe se vor transforma într-o ploaie de vară.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te vei bucura de roadele muncii tale din tinerețe la bătrânețe. În cele din urmă, tu muncești pentru a-ți oferi un confort și chiar și un lux pe tot parcursul vieții. Te vei dedica unor hobby-uri creative și îți vei trăi viața cât mai boem. Foarte importante pentru tine vor fi relațiile cu restul familiei, mai ales generația de după tine.

FOLLOW ME

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nici la bătrânețe nu vei vrea să te cufunzi în rutină și vei căuta mereu o formă să o depășești, chiar și prin simple discuții dar interesante cu cei din jurul tău. Di fericire, ceea ce te deranja în tinerețe va înceta să te mai deranjeze la maturitate .

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Pentru tine nu există bătrânețe mai frumoasă decât cea în care ești înconjurat de copii și de nepoți. Îți iei energia din momentele frumoase din trecut și preferi să nu încerci nimic nou la bătrânețe.

LEU (24 iulie – 23 august)

Nu renunți la activitățile fizice, deși nu mai sunt la fel de solicitante ca în tinerețe. Faci mereu câte ceva nou și nu vei lăsa ca trecerea timpului să îți oprească dezvoltarea personală.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Nu vrei să faci excese de niciun fel în viață, mai ales la bătrânețe. Îți alegi cu grijă prietenii și rămâi doar cu cei mai buni la bătrânețe.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Fiind mereu într-o continuă dezvoltare, ajungi la maturitate așa cum ți-ai propus, plin de rafinament și eleganță. Îți place să îți petreci timpul făcând activități culturale.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Vei fi un refugiu pentru toți cei care au nevoie de o vorbă bună. Chiar și la maturitate, vei continua să îți fixezi țeluri și să lupți pentru ele.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Deși îți schimbi vârsta, nu îți vei schimba și simțul umorului, rămânând la fel de dezvoltat. Indiferent de vârstă vei simți că mai sunt o mulțime de lucruri de făcut și nu vei trăi cu impresia că deja ai experimentat destul.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Din totdeauna ambițios, nu te oprești din a-ți fixa țeluri înalte nici la o vârstă înaintată. Pentru tine nu e niciodată prea târziu și mereu e loc de mai bine.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Pentru tine bătrânețea nu reprezintă o limitare și privești această perioadă mai degrabă ca pe o nouăportiță de oportunități și întâmplări interesante. Rămâi imprevizibil și îi uimești pe ceilalți cu înțelepciunea ta.

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Creativitatea ta nu dispare odată cu înaintare în vârstă, ba chiar se dezvoltă. Te vei bucura prin bucuria pe care le- o faci celor de lângă tine și vei fi cel mai fericit în apropierea unei ape.

0 comentarii pe “Cum o să fii la bătrânețe în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.