Cum oprim PROBLEMELE ENERVANTE de care ne lovim zi de zi

Cum oprim PROBLEMELE ENERVANTE de care ne lovim zi de zi. Cele mai stupide lucruri care ni se întâmplă zilnic adesea ne fac să ne enervăm foarte rău. Cum ar fi să ți se rupă o unghie sau să sughiți fără încetare. Nu mai luăm în calcul momentele în care avem parte de șocuri electrostatice când ne atingem de o persoană.

1. Opriți șocurile electrostatice enervante și uneori dureroase.

Aceste șocuri statice se pot datora hainelor pe care le purtăm, deoarece șocurile sunt adesea create prin frecare de țesătură. Pentru a evita să primiți (și să dați) șocuri statice, puteți încerca să purtați materiale mai puțin sintetice și straturi mai puține, deoarece acestea pot provoca un șoc inconfortabil.

2. Lipiți-vă limba pentru a opri sughițele incontrolabile.

Sughițul poate fi jenant și enervant, mai ales dacă apar în momente nepotrivite. Ele sunt cauzate de mușchiul diafragmei noastre care se contractă din ritm, care este responsabil de controlul ritmului respirației noastre. Pentru a opri sughițul, este recomandat să-ți ții limba cât mai departe. Acest lucru vă poate ajuta să le opriți trăgându-vă un nerv între limba și diafragma, ceea ce va ușura spasmele diafragmei care creează sughițul.

3. Reparați în mod miraculos o unghie ruptă folosind o bucățică din plic de ceai.


Pur și simplu îndepărtați orice lac de pe unghie, aplicați un strat de bază înainte de a tăia un dreptunghi din plicul de ceai pentru a acoperi jumătate din unghie. Puneți un strat de lac trasparent( bază) peste hărtie și lăsați să se usuce. Mai apoi piliți ușor pentru a scăpa de imperfecțiuni. Aplicați un al doilea strat de bază pentru a-l întări pe deplin.

4. Oprește căderea excesivă a părului consumând mai mult fier și zinc


Este firesc pentru noi să experimentăm subțierea părului de-a lungul vieții, mai ales pe măsură ce îmbătrânim. Pentru a vă ajuta să vă mențineți părul sănătos și puternic și pentru a reduce efectele subțirii, dieta dvs. este crucială. În special, având mai mult zinc și fier în alimentație vă poate hrăni foliculii de păr, ceea ce vă păstrează părul sănătos. Încercați să mâncați mai multe alimente cu un conținut ridicat de zinc și fier, cum ar fi carne, fasole, nuci, cereale integrale și crustacee pentru a vă ajuta să vă hrăniți părul.

5. Mâncând mai multe nuci te va ajuta să dormi mai bine.

FOLLOW ME

Nimic nu este mai frustrant decât să nu poți dormi noaptea după o lungă zi obositoare. Pentru a vă ajuta să dormiți mai bine la sfârșitul zilei, încercați să mâncați mai multe nuci pe parcursul zilei. Nucile precum migdalele sunt perfecte, deoarece conțin melatonină chimică naturală.

Melatonina este responsabilă pentru a vă ajuta să vă setați ceasul pentru veghe și somn, ceea ce este crucial pentru somnul bun. Migdalele conțin, de asemenea, un nivel ridicat de magneziu, care este asociat cu calitatea somnului, datorită proprietăților sale antiinflamatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.