Cum să economisești pentru a deveni MILIONAR în DOLARI

Mulţi oameni cred că singura modalitate de a fi bogat e să te naşti într-o familie înstărită sau să câștigi la loterie. Dar e mereu nevoie de bani pentru a face bani? Nu neapărat. Poți să ai un milion de dolari în cont până la vârsta de 65 de ani, fără să fii extraordinar de bogat la început.

Pentru a te îmbogăți, ar trebui să începi să investești – cu cât mai curând, cu atât mai bine. Îmbogățirea presupune respectarea unui plan sistematic de economii și investiții. Trebuie să iei deciziile corecte și să acționezi în consecință.
Iată o schemă care arată cât trebuie să economisești în fiecare zi, lună și an pentru a avea un milion de dolari în cont până când împlinești 65 de ani. Schema presupune că pornești de la zero și că ai un venit anual de 12%.


Deși numerele din tabel nu sunt exacte (pentru a fi cât mai simplu, nu ia în considerare taxele), ele arată că economisirea a câțiva dolari pe zi se va cunoaște în timp, mai ales dacă începi să faci asta la o vârstă timpurie.

Așadar, data viitoare când vrei să cheltuiești banii pe cumpărarea unor bibelouri, amintește-ți de această schemă și alege, mai bine, să îi economisești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.