Cum să economisești pentru a deveni MILIONAR în DOLARI

Mulţi oameni cred că singura modalitate de a fi bogat e să te naşti într-o familie înstărită sau să câștigi la loterie. Dar e mereu nevoie de bani pentru a face bani? Nu neapărat. Poți să ai un milion de dolari în cont până la vârsta de 65 de ani, fără să fii extraordinar de bogat la început.

Pentru a te îmbogăți, ar trebui să începi să investești – cu cât mai curând, cu atât mai bine. Îmbogățirea presupune respectarea unui plan sistematic de economii și investiții. Trebuie să iei deciziile corecte și să acționezi în consecință.
Iată o schemă care arată cât trebuie să economisești în fiecare zi, lună și an pentru a avea un milion de dolari în cont până când împlinești 65 de ani. Schema presupune că pornești de la zero și că ai un venit anual de 12%.


Deși numerele din tabel nu sunt exacte (pentru a fi cât mai simplu, nu ia în considerare taxele), ele arată că economisirea a câțiva dolari pe zi se va cunoaște în timp, mai ales dacă începi să faci asta la o vârstă timpurie.

Așadar, data viitoare când vrei să cheltuiești banii pe cumpărarea unor bibelouri, amintește-ți de această schemă și alege, mai bine, să îi economisești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.