Cum să faci POP-CORN SĂNĂTOS la tine acasă. În această perioadă în care stăm cu orele în fața televizorului avem tendința să mâncăm ceva. Pop-corn-ul este una dintre gustările preferate de români când vine vorba de a viziona un film sau orice la tv.
De obicei alegem pungile de popcorn de preparat la microunde cu diferite arome cum ar fi cu sare, unt sau caramel. Însă, este bine de știut că putem face floricele din porumb și acasă, mult mai sănătoase.
Cum să faci POP-CORN SĂNĂTOS la tine acasă
Pentru a face pop-corn la tine acasă ai nevoie de o pungă de boabe de porumb. Se găsesc oriunde, chiar și la chioșcul mic din scara blocului tău. Este destul de ieftină și trebuie să reții că o pungă din aceea îți va ajunge pentru câteva porții bune.
După ce ai cumpărat ingredientul de bază, ai nevoie de un castron pe care îl poți băga la microunde. Castronul trebuie să fie destul de mare, astfel încât floricelele să aibă loc să se desfășoare.
Dacă ai găsit și bolul minune, tot ce rămâne de făcut este să puneți câteva linguri de boabe, maxim 5 linguri dacă mâncați 2,3 persoane. Peste care adăugați tot atâtea linguri de apă. Iar mai apoi o linguriță de sare.
Puneți folie alimntară prinsă bine de castron, după care faceți 3-4 găuri cu un obiect asculțit pentru a putea aerul să circule. Mai rămâne doar să le băgați la microunde pentru 10-12 minute. În cazul în care puneți linguri mai puține de porumb și timpul de stat la microunde se va micșora. Aveți grijă să nu le ardeți. Când floricelele sunt gata mai puneți puțină sare pentru gust peste ele și sunt gata de servit. Pentru o aromă deosebită puteți pune în apă rozmarin, oregano sau un alt condiment pe placul dvs.
FOLLOW ME

Cum evităm să cădem în capcana părintelui perfecționist 🧐👉 🌟Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face atunci când ești părinte este să încerci să crești copilul perfect, crezând că doar așa va deveni un adult fericit și împlinit. 🌟 Nu este simplu să lași copilul să pășească în afara zonei tale de control și să îi dai voie să greșească, însă doar așa va învăța să își seteze propriile limite. Responsabilitatea noastră, ca părinți, este doar să îi ghidăm și să îi ajutăm să își accepte eșecurile învățând din ele și să tolereze, la rândul lor, imperfecțiunile altora. 💫 Dacă îți place postarea mea, dă-i save ca să poți reveni la ea atunci când ai nevoie și ajută-mă să ducem informația la cât mai multe mămici: share, comment, tag & like. 🙌 Cu grijă,
Ela 💛

Din 6 în 6 ani, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un nou membru al familiei. 💗 Am spus mereu că este o diferență ideală de vârstă între copii, din punctul meu de vedere, pentru că am reușit să ne bucurăm la fiecare în parte de toate etapele importante, având ajutorul și înțelegerea frățiorilor mai mari. Recunosc însă că am avut și momente în care mă relaxa gândul că în sfârșit a devenit puțin mai independent copilul, pe la 5-6 ani și că putem să ne reluăm din activitățile de cuplu sau ieșirile mai dese cu prietenii. Și-apoi, pac, încă un bebeluș! 🫣 Suntem acum cu Nicholas în etapa în care ne bucurăm că merge la grădiniță și e băiat mare. Simțim de fiecare dată că, odată cu independența lor, vine și independența noastră de care ne e uneori extrem de dor. Dar, de fiecare dată când îi pun seara la culcare sau când îi găsesc dimineața cățărați peste noi în pat, îmi dau seama că mai mult decât de „libertatea” mea, cel mai dor îmi e de momentele lor de bebelușeală… Fiecare perioadă are magia ei, dar nimic nu se compară cu senzația de a-ți ține bebelușul mic, mic, mic în brațe… Vouă de ce perioadă din viață vă e mai dor? #ZiuaDorului
De altfel, popcornul făcut doar cu aer cald este cel mai recomandat. Pentru acesta aveți nevoie de un robot special.