Cum să fii o fetiță chic la malul marii – starring Alesia

Știți cum vă spuneam până nu demult că nu încerc să îi impun gusturile mele in materie de moda Alesiei, dar că mă bucur că nu mă dezamăgește? Well… se pare că am vorbit prea devreme și că e chiar determinată să mă surclaseze. Ceea ce nu poate decât să mă bucure. Înseamnă că i-am fost o bună referință estetică. Și nu numai. Sper :))
Așadar, vă prezint mai jos tendințele de vara 2017, așa cum numai Alesia le putea interpreta.
Costum de baie – check
Important este să-i dai mână liberă să-și aleagă costumul de baie. Doar așa poți obține un astfel de instantaneu. Atitudinea e totul, pălaria e accentul necesar, iar fără ochelari, nu poți avea efectul scontat de „are you talking to me?” – varianta 4 ani :))
Romantic chic 
Romantismul se învață la vârste fragede, fie și la nivel vestimentar. Alesia are o pasiune pentru maci și margarete, cum bine se poate vedea. Dacă putem completa și cu ceva volane, e cea mai fericita. Sandalele nu erau musai necesare, însă, așa cum ea însăși mi-a declarat, „pot să le țin în mâna pe post de geantă”. (astea-s momentele în care încerc intens să-mi amintesc dacă pe perioada sarcinii am citit doar reviste de modă).
Sporty girl
Singura variantă în care o pot convinge să facă puțin jogging cu mine pe malul marii e să-i lansez o provocare stilistică. S-a descurcat și de dată asta, după cum putem observa. Culori neon, printuri tropicale, hoodie – chiar simt că nu mai am ce s-o învăț :))
Și-un pic de ie pe nisip
Ce-ar mai fi de zis? Dacă aveți o fetiță și n-are o ie (sau o variațiune pe temă), duceți-o să-și aleagă una. Da, da, să-și aleagă, e important să le dăm carte blanche încă de mici. Alesia e înnebunită după ea. Recunosc, e și preferata mea 🙂 Nu a ratat accesoriile, desigur, colorate și…cu margarete. Oare e un semn că ne apropiem de vremea lui „he loves me, he loves me not?” Hai mai bine să rămânem la haine colorate și la vârsta de aur 🙂
Ținutele Alesiei au fost asigurate de Next alături de care v-am pregătit și un concurs simpatic pe pagina de Facebook! 🙂

0 comentarii pe “Cum să fii o fetiță chic la malul marii – starring Alesia

  1. Visan Gabriela Anisoara says:

    romantic chic mi se pare o tinuta potrivita pentru o mica domnisoara – pastreaza din aerul copilaresc dar si anunta eleganta viitorului. frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.