#TIPS&TRICKS

Cum să găsești BLUGII în funcție de forma corpului. Contează să te simți tu bine în ei!

Scris de Laura P la 14 decembrie 2018

Nu ar trebui să subestimezi puterea unei perechi de blugi bune. Niște blugi baby blue care ți se potrivesc îți pot schimba dispoziția, te vor face să te simți mai încrezătoare și chiar puțin sexy. Totuși, e destul de greu să găsești acei blugi care să îți schimbe viața.

Nu există o pereche magică de pantaloni care să se potrivească fiecărei femei din lumea reală, așa că citește în continuare pentru a afla cum poți să îți alegi cei mai buni blugi pentru tine, indiferent că ai fundul mare, șoldurile late sau picioaarele foarte lungi:

Publicitate

1. Trunchiul lung


Femeile cu trunchiul lung nu sunt neapărat înalte, dar tot le e greu să își găsească o pereche de pantaloni care să le stea bine pe șolduri. Ele ar trebui să caute blugi cu talie înaltă sau cu o cusătură mai lungă.

2. Înălțime

Publicitate

Femeilor înalte le e greu să găsească o pereche de blugi care să nu le lase glezna la vedere fără să facă o vizită la un magazin de specialitate. Caută modele extra-lungi sau stiluri decupate, care sunt mai scurte în mod intenționat.

3. Femeile cu trunchi scurt

Dacă ai trunchiul mai scurt e important să găsești modele cu talie înaltă sau cu talie mai joasă care să facă să pară că ai un trunchi mai lung.

Publicitate

4. Fund plat

Chiar dacă nu a fost binecuvântată cu niște forme ca ale lui Kim Kardashian, orice femeie poate simți că are un posterior criminal dacă poartă blugii potriviți. Caută niște blugi cu buzunare mari, care să îți accentueze fundul.

5. Femeile scunde

Când vine vorba de blugi, cea mai mare problemă a ta este probabil lungimea, dar dacă ești foarte scundă s-ar putea ca blugii să nu îți vină bine nici în zona taliei. Caută unii decupați, cu zone întunecate, care să-ți alungească picioarele.

6. Fund mare

Dacă vrei o pereche de blugi care să îți sprijine și să îți accentueze partea din spate, caută niște blugi cu talie înaltă sau unii bărbătești.

7. Burtică rotundă

Dacă burtica te îngrijorează cel mai mult, alege niște blugi cu talie înaltă sau unii tăiați pentru ghetuțe.

8. Supradimensionare

Ca să îți subțiezi silueta și să îți alungești picioarele, alege blugi cu talie medie sau înaltă, cu zone întunecate, care se întind bine.

9. Șolduri mari

Oricât de mult o invidiem pe Shakira, nu e ușor să găsești niște blugi care să ți se potrivească dacă ai șolduri mari. Asigură-te că stai departe de blugii cu talie joasă și alege unii cu talie înaltă, care se întind foarte bine.

10. Coapse mari

Doamnelor cu coapse mari, suntem alături de voi. Dacă vreți să purtați blugii perfecți, dar e o mare diferență între coapsele și talia voastră, alegeți unii care sunt mai largi pe picior și care se întind, de asemenea, foarte mult.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "Cum să găsești BLUGII în funcție de forma corpului. Contează să te simți tu bine în ei!"

  1. Chisnenco Oana Mihaela spune:

    Interesant articolul. Mulțumim

  2. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Woaw, super idei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--