5 recomandări de ținute comode în care să te simți bine

Cei mai mulți dintre noi muncesc, de câteva luni, doar de acasă. Stăm în căminele noastre mai mult ca niciodată. Astfel că putem fi tentați să nu mai acordăm atenție vestimentației de zi de zi, așa cum o făceam odinioară. Eu sunt, totuși, de părere că nu trebuie să ne rezumăm la treninguri și că avem nevoie să fim creativi. Să avem grijă de imaginea noastră, ca respect atât pentru cei din jur, cât și pentru noi înșine. În plus, ne va ajuta să ne simțim mai bine și să nu pară că fiecare zi este la fel. Mie îmi place să alternez stilurile vestimentare chiar și în casă. Pentru a fi atât comode, cât și sexy.

Să nu mă înțelegeți greșit, nu cred că putem sta în casă ca scoase din cutie, însă e foarte important pentru psihicul nostru să ne simțim bine cu noi. Mai ales dacă aveți deja copii sau dacă abia ați născut, vă recomand din suflet să nu uitați de voi. Stima noastră de sine va fi mult mai ridicată în momentul în care să nu rămânem numai în pijamale și haine pufoase toată ziua. Știu, sunt comode. Și eu le IUBESC. Dar sincer vă spun: dacă rămân în pijamale, ziua mea e complet compromisă. Nu am chef de nimic, trag a somn, aș vrea doar să mă cuibăresc pe canapea. În schimb, în momentul în care m-am trezit, m-am spălat, m-am schimbat, creierul meu primește informația că avem lucruri de făcut, că trebuie să fiu activă. Iar atunci când trec prin fața oglinzii, zâmbesc și totul merge mai bine.

5 recomandări de ținute comode și sexy în care să te simți bine

1. Cămașa supradimensionată


Este o soluție ideală, comodă și sexy, mai ales când o porți doar peste pantaloni scurți și pui în evidență picioarele.

2. Jeanși stretch și cămașă fină


Chiar dacă nu mai mergi zilnic la birou, nu uita totuși să îți aloci o vestimentație conformă și atunci când lucrezi de acasă. Te va ajuta să intri în mindset-ul de lucru și vei avea un look profesionist atunci când ai ședințe pe Zoom.

3. Pantaloni stretch din bumbac și bluză lejeră


De-a lungul zilei vor fi și activități casnice ori de joacă alături de copii, astfel că ai nevoie de o vestimentație și mai comodă, rezistentă la mișcări de tot felul. Chiar și un astfel de outfit aparent banal poate fi ales cu gust și frumos asortat, astfel încât și în aceste momente să te simți specială.

4. Pijamale de satin


Și orele dinainte de somn ori primele momente ale dimineții pot fi speciale cu o vestimentație care nu este deloc banală. Un outfit deux piece din satin, cu maiou din același material, poate fi o soluție ideală. Îți va induce o stare bună și te vei privi în oglindă cu mai mare bucurie.

FOLLOW ME

5. Rochiță neagră scurtă


Da, nu mai există evenimente de seară la care să participăm și pentru care să ne pregătim outfitul elegant, însă asta nu înseamnă că acasă nu putem purta și ceva mai pretențios. O rochie scurtă, chiar și o Little Black Dress, adaptată locației, poate fi o soluție. Astfel îți vei îmbunătăți starea de spirit și îți vei impresiona partenerul, obișnuit să te vadă zi de zi în vestimentațiile de casă

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.