Cum să îți faci părul în funcție de ZODIE

Dacă te-ai săturat de aspectul tău și vrei o schimbare, iată o lista de coafuri care se potrivesc cu semnul zodiacal.

Berbec ( 21 martie – 19 aprilie): Bob în colțuri

1-bob-592x600-5953908

Berbecul este încrezător, hotărât și pasional. Nicio coafură nu este mai potrivită pentru ei decât bobul gradat, în colțuri. S-ar potrivi și mai bine cu personalitatea ta dacă-ți și vopsești părul roșu.

Taur (20 aprilie – 20 mai): Buclele

Nu crede că doar pentru că părul tău nu este ondulat, nu poți să arunci un ochi la această variantă. Pur și simplu aplică o spumă și voilà și folosește niște tehnici de ondulare fără căldură.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Nuanță de ciocolată caldă

FOLLOW ME

Trebuie spus că Gemenii nu sunt întotdeauna prea hotărâți. Totuși, părul șaten cu nuanța de ciocolată arată absolut superb. Și poți adăuga unele șuvițe blonde sau poți folosi tonuri de ciocolată mai închise. Nu poți da greș, indiferent de modul pe care-l alegi.

 Rac (21 iunie – 222 iulie): Pixie Cut

Una dintre trăsăturile definitorii ale Racului este imaginația. Poți încerca ceva mai îndrăzneț, iar un păr scurt este alegerea perfectă.

Leu (23 iulie – 22 august): Culoarea dovleacului

Dacă ești veselă, luptătoare și pasională, atunci ar trebui să-ți exprimi focul interior prin vopsirea părului într-o nuanță specifică. Culoarea dovleacului ți se va potrivi precum o mânușă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Păr de lungime medie

Fecioarele sunt cunoscute pentru faptul că sunt foarte analitice, practice și harnice. O tunsoare perfectă de lungime medie este ușor de întreținut, cu straturi care încep de la claviculă și-ți încadrează fața. Este coafura clasică ce te va face să arăți uimitor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Cocul regal

Un coc uimitor împletit este alegerea perfectă pentru cele ce sunt diplomatice precum Balanțele. Nu trebuie să porți această coafură doar la ocazii speciale, ci o poți purta în fiecare zi! Meriți să te simți frumoasă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Argintiu

Pasionate și curajoase sunt doar două adjective care descriu cel mai bine femeile Scorpion. Dacă ești o iubitoare înrăită a anotimpurilor mai reci, culoarea părului de argint va fi cea mai potrivită. Fii sofisticată, alege gri!

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie): Bob cu breton

9-bob-600x564-7366699

Aceasta este o altă coafură clasică. Poate că nu este chiar un bob, dar orice ar fi el, arată ideal pentru amatoarele de distracție, optimiste și cu zâmbetul pe buze.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Filat elegant

10-bob-484x600-7152681

Capricornii sunt persoane foarte responsabile, disciplinate și se pricep la organizare. Un păr ciufulit, dar totuși studiat și elegant (scurt, mediu sau lung) va fi perfect pentru tine.

Vărsător ( 20 ianuarie – 18 februarie): Roșu radiant

Aceasta este o culoare perfectă pentru părul celor aflate sub semnul zodiacal Vărsător. Acestea vor să fie cât mai originale. Indiferent de modul în care îl tunzi, părul roșu va arăta întotdeauna bine.

Pești ( 19 februarie – 20 martie): Bob scurt

Peștii sunt foarte creativi, artistici și muzicali. Deschiderea perfectă pentru arta lor ar putea fi părul. Cu un bob scurt ca ăsta, ai foarte multe opțiuni: vopsește-l într-o nuanță de platina cu argint, sau dacă te simți mai îndrăzneață, de ce nu te încerci o culoare mai deosebită, cum ar fi lavanda sau rozul? În orice caz, va arăta foarte cool.

0 comentarii pe “Cum să îți faci părul în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.