Cum să oprești căderea părului

Pentru că media promovează astfel de tipare, toată lumea vreau să aibă un păr bogat și lung. Din păcate, nu e foarte ușor de obținut, pentru că sunt mulți factori de care depinde viteza de creștere a firelor de păr.

Alimentația joacă un rol foarte important, pentru că totul începe din interior. Alege alimente bogate în vitamina precum peștele, ouăle și semințele pentru a-ți completa dieta. Încearcă să nu te mai stresezi și să te odihnești cum trebuie și vei vedea că părul tău va simți diferența.

O problemă pe care o au foarte mulți oameni este legată de căderea părului. Fie că ești bărbat sau femeie, pierzi în medie între 50 și 100 de fire de păr pe zi. Acest număr crește odată cu schimbarea anotimpurilor sau dacă treci printr-o perioadă mai stresantă. Totodată, înaintarea în vârstă vine și cu această problemă și la bătrânețe părul cade mai repede. De asemenea, unii oameni au astfel de probleme pentru că le-au moștenit și au tendința să chelească timpuriu.

Deși sunt multe tratamente care teoretic funcționează și îți fac părul mai puternic și să crească mai repede, niște remedii făcute în casă funcționează mai bine și te pot ajuta să îți crească părul mai repede:

Iată un asemenea remediu:

Ingrediente:
-o jumătate de banană
-un gălbenuș de ou
-o lingură de miere organică
-jumătate de cană de bere

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Preparare:
Amestecă toate ingredientele într-un bol până obții o textură omogenă – asigură-te că mixtura este cremoasă sau nu va merge.

Aplicare:
Aplică amestecul pe zonele critice de pe păr și scalp, apoi pune hârtie peste pentru a-l păstra cald. Stai cu amestecul o oră sau două, apoi spală-ți părul ca de obicei. Repetă tratamentul o dată pe săptămână și vei fi uimit de rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.