Cum se dă jos oja semipermanentă de pe unghii

Saloanele de cosmetică s-au închis de ceva timp, cosmeticienele s-au baricadat în casă și nu ai la cine să mai mergi pentru ați face manichiura. O să vorbim despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a înlătura oja semi de pe unghii. Procesul nu este greu deloc. Dacă ești o fană a unghiilor cu semipermanentă cu siguranță ai habar de ceea ce urmează.

În primul rând aveți nevoie de:

  • biluțe de vată,
  • acetonă puternică (dizolvant),
  • folie de staniol,
  • curățător de unghii.


Începeți prin a rupe 10 bucăți de folie din staniol de dimensiune medie, astfel încât să vă puteți împacheta degetul din jur împrejurul unghiei. Biluțele de vată le îmbibați în acetonă sau dizolvant. Apoi le aplicați pe unghie. Împachetați bine unghia cu tot cu vată în staniol. Aveți grijă ca vata să nu se miște când aplicați staniolul. Ea trebuie să rămână pe unghia colorată timp de 10-15 minute.

Înainte de a îndepărta staniolul cu vata de pe unghii, faceți masaj unghiei prin mișcări circulare( ca și cum ați șterge o ojă normală de pe unghie). Ținând de staniol și vată simultan trageți spre vărful unghiei pentru a lăsa unghia curată și fără urme.

În cazul în care acetona pe care ați ales-o nu este suficient de puternică o să mai rămână porțiuni colorate, însă acestea sunt ușor de îndepărtat. Cu ajutorul unui curățător de unghii se vor îndepărta resturile. La final, puteți să degresați unghia și să aplicați un strat de lac protector.

 

FOLLOW ME

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.