#TIPS&TRICKS

Cum se îmbracă cele mai frumoase FEMEI din jurul LUMII

Scris de Laura P la 13 februarie 2019

Viața e plină de mituri. Ne-am obișnuit să credem că femeile din Orient poartă numai negru, că franțuzoaicelor le plac beretele și că italiencele nu pot rezista o zi fără shopping.

Frumusețea este un subiect în jurul căruia gravitează foarte multe stereotipuri. Stilul de viață și obiceiurile femeilor sun diferite în funcție de țara în care locuiesc, așa că moda este un domeniu în jurul căruia ne putem crea foarte multe păreri preconcepute.

Publicitate

Aceste lucruri nu sunt însă tocmai adevărate:


1. Iran

Deși legile din Iran cer femeilor să iasă în public cu capul acoperit, ele au mai multă libertate în legătură cu ce aleg să poarte în comparație cu femei din alte țări orientale. Ele pot purta ținute inedite.

Publicitate

2. Japonia

E adevărat că unor fete din Japonia le place să se îmbrace ca niște personaje din anime-uri, dare le formează doar o subcultură. Majoritatea preferă ținutele elegante și accesoriile stilate.

3. Franța

Publicitate

Ținute simple decorate cu modele complicate, combinații poznașe, absența mărcilor și, desigur, notele de feminitate frivolă caracterizează stilul parizian.

4. Italia

Nu tuturor italiencelor le plac rochiile de firmă și accesoriile mari. Tinerele preferă hainele casual, iar cele mai în vârstă poartă ținute mai elegante.

5. Rusia

Rusoaicele sunt recunoscute pentru frumusețea lor de neegalat. Le place să fie atractive, așa că nu e ceva neobișnit să vezi femei îmbrăcate elegant, purtând tocuri la -0 grade. Deși au început să mai poarte și haine confortabile, fashionistele nu uită de stil și feminitate.

6. Marea Britanie

Tot mai crezi că englezoaicele poartă haine clasice și tartan zilnic? De fapt, lor nu le e frică să experimenteze diverse stiluri și adoră detaliile strălucitoare. Nu le pasă de tendințe, fiindcă Londra e locul unde acestea se nasc.

7. China

Femeile din China își formează propriul stil. Le plac hainele cu marca la vedere, detalii strălucitoare și bijuterii frumoase. Nu le e frică să experimenteze și caută mereu ceva diferit.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Cum se îmbracă cele mai frumoase FEMEI din jurul LUMII"

  1. Mirabela Matei spune:

    Acum se imbraca si ele cum vor dar sigur pastreaza si traditia atunci cand este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--