Cum se îngheață grăsimea? Cum?!

Cum se îngheață grăsimea? Cum?!

Gata, am intrat în criză! Nu de nervi…deocamdată, dar dacă nu voi reuși să mai scap de câțiva centimetri…totul va fi posibil 🙂

E vară și toate, dar toate femeile vor să slăbească. Dacă nu aș fi fost direct preocupată, aș fi putut jura că toate femeile sunt disperate și de neînțeles când vine vorba de slăbit.

Ce să mai spun? Dacă e să fim cinstiți, nimeni nu le poate înțelege pe femei.

Uneori, nici măcar noi nu ne putem explica anumite lucruri.

De exemplu, cum vine asta? Iarna, înainte de sărbători, toată lumea aleargă după mâncare. Multă mâncare. Și bună. Și grasă! Și dulce. Altfel…parcă nu sunt sărbători. După toate acestea, cum să nu colecționăm munți de grăsime?

Interesant este și faptul că, după ce se agită de sărbători să aibă mesele pline, apoi, când vine primăvară, femeile în special, se gândesc că vor să slăbească, iar vara…parcă înnebunesc să fie toate ca trase prin inel.

Nu cred că vă întrebați de unde știu eu toate astea. Doar sunt femeie și îmi place mâncarea bună. Practic, mă identific perfect cu profilul 😀

De când mă știu, eu vreau să slăbesc. De când sunt mamă, parcă sunt în stare să le ascund dulciurile și să le mănânc eu. Halal mamă disperată după prajituri, ciocolată, checuri și alte câte și mai câte produse ce conțin cantități considerabile de zahăr.

Ei bine, după astfel de situații există două scenarii: femeile sunt resemnate și/sau femeile care vor să facă orice numai să dispară fie si câteva grame de grăsime.

Recunosc, am căutat toate dietele pe care le-am început, dar nu le-am ținut. Am trecut la nivelul superior: aparate și alte metode prin care să dispară grăsimea.

Le-am încercat pe toate! Iar când spun TOATE, apoi chiar așa este.

Printre descoperirile mele, am întâlnit și o metodă despre care vreau să vă povestesc: este un tratament non-invaziv și fără durere ce folosește o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grasimea în exces.

Prima dată când am auzit de procedura de criolipoliza CoolTech® nu prea știam la ce să mă aștept. O prietenă mi-a spus: „Ela, am găsit metoda prin care se îngheață grăsimea și se elimină.”  WOW!! Mi-am zis: „Cât de tare poate să fie!” 😀

Deja mă imaginam dimineața cum mă trezesc și mă așez la o masă plină cu toate bunătățile, iar desertul nu trebuia să mai fie compus din fructe…mâncate pe stomacul gol sau la 2 ore după masa principală, cu alte 2 ore înainte de următoarea masă principală.

Am sunat repede și m-am programat. Acolo, înaintea ședinței, am stat de vorbă cu dr. Filis Demirgean, medic dermatolog la clinica Elos, care mi-a spus că „reduce eficient țesutul adipos localizat având un sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul țesutului și fibrele de colagen sunt protejate.”

Sunteți curioși cum acționează? Eu am fost foarte interesată să știu toată procedura.

Dr. Demirgean mi-a explicat că „aplicatorul atrage în mâner țesutul gras printr-un efect de vacuum, ce reduce temporar circulația sangvină și facilitează crioterapia.” Cu alte cuvinte, după acest tratament se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

20160614_121908-6327021

M-a încântat atât de mult și pentru că este singurul device care răceşte până la -8 grade Celsius în mai puțin de un minut. Avantajul cel mai mare este că reduce durerea simțită în timpul tratamentului.

Din ce știu eu, alte aparate de criogenare ajung doar la – 3 grade în 10 minute.

Rezutatele sunt demne de menționat:

 • stratul de grăsime este redus circumferențial cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm – apar rezultate vizibile după 3 săptămâni de la prima ședință
 • două aplicatoare tratează zonele într-o singură ședință, fiecare este independent și are propriul sistem de control
 • vacuumul scade circulația sangvină din zona de tratament, ceea ce determină un control targetat al zonei-țintă
 • țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului, iar acestea generează efectul de răcire până țesutul ajunge la temperatura programată
 • criogenarea și vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminând cca. 30 % din grăsime într-o singură ședință

Trebuie să țineți cont că tratamentul nu trebuie să dureze mai puțin de 60 minute pentru a obține rezultatele dorite. După tratament, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural.

20160614_122208-5876774
V-am trezit curiozitatea? Ce ați spune dacă v-aș zice că acționează de minune pentru următoarele zone:

 • abdomen
 • fese
 • genunchi
 • șolduri
 • coapse
 • picioare

Tratamentul este unul eficient și sigur, cel puțin așa spune specialistul dr. Filis Demirgean: “Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și trasformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare. Cu această terapie se pot trata maxim trei zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi, care fac față cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte.”

Personal, mi-a plăcut foarte tare și ideea de a exista și un „Protocol tratament”. Cei de la clinică mi-au spus că „pentru siguranța pacientului, înainte de a dispune aplicatorii pe zonele cu probleme, medicul specialist aplică o membrană, care protejează tegumentul împotriva necrozei.”

PS: Cred că, după aceste ședințe, ne vom permite să mâncăm câte o înghețată cu aroma preferată 😛

0 comentarii pe “Cum se îngheață grăsimea? Cum?!

 1. cojocariu lacamioara says:

  E într-adevăr o metodă revoluționară….dar ați uitat să specificați cât e de scumpă această procedură. Nu și-o permite o persoană cu salariul de 2000 de lei , copil la facultate și altul la liceu! Asta e problema !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.