Cum sunt văzute FEMEILE FRUMOASE în diverse colțuri ale lumii

Preocuparea noastră pentru frumusețe este o obsesie internațională, însă modul în care o definim este cât se poate de diferit. Iată ce înseamnă „frumos” acasă – și dincolo de frontierele noastre.

Teritoriul familiar: viziunea occidentală asupra frumuseții

În Occident, lumea e în general de acord – și o scurtă privire aruncată prin Vogue confirm asta – că sunt apreciate femeile înalte, subțiri, dar cu bust mare și trăsături delicate. Niciun pic de presiune, nu? Și în timp ce bătălia pentru o imagine mai sănătoasă și mai realistă a corpului este în desfășurare, majoritatea femeilor încă sunt obsedate de sutiene push-up, antrenamente fizice și covorașe pentru yoga.

Francezii iubesc stilul natural

În Franța, este apreciată frumusețea neconvențională. Aici, trăsăturile fizice distincte și ciudate pe care te-ai strădui din greu să le ascunzi sunt exact ceea ce face ca femeile franceze să fie atrăgătoare. O frumusețe naturală care se deosebește de restul – iată o nouă definiție pentru a fi „drăguță”. Ai în sfârșit o scuză pentru a utiliza hashtag –ul #iwokeuplikethis!

Percepția Indiei asupra frumuseții se schimbă, pe măsură ce Orientul privește spre Occident

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Standardele actuale de frumusețe din India s-au îndreptat spre idealurile occidentale, exercitând acum presiuni asupra femeilor, care vor acum să slăbească pentru a semăna cu femeile din Occident.

Una dintre cele mai de invidiat trăsături ale frumuseții indiene moderne este părul lor des, strălucitor. Pentru a-l obține ele folosesc ulei de cocos. Masat în scalp, acesta oferă un tratament profund și te face să ai un păr sănătos.

Brazilia și standardul sud-american al frumuseții

În Brazilia, frumusețea are multe de-a face cu ceea ce se întâmplă la sud de graniță. Braziliencele au picioare și șolduri mai groase și funduri mari. Dacă exercițiile fizice și dieta nu le ajută să obțină asta, multe femei sunt dispuse să apeleze la bisturiu și să-și pună impanturi.

Dincolo de aspectul fizic, braziliencele sunt faimoase pentru libertatea lor și pentru senzualitatea aparent fără efort.

După cum spune Sofia Vergara, „Oamenii încrezători au un anumti mod de a se purta care îi face pe alții să fie mai atrasi de ei”.

Nu există odihnă pentru rusoaice

Pentru femeile din Rusia „mai mult este mai mult”. Spre deosebire de francezi, rusoaicele cred că e bine să se străduiască să arate bine. Femeile petrec mult timp ocupându-se de ritualuri de frumusețe și se îngrijesc. Frumusețea naturală este prețuită și perfecționată prin machiaj, haine și ceea ce se cheamă farmec personal.

O cursă periculoasă pentru frumusețe în Thailanda

în Thailanda multe femei au plătit prețul final pentru căutarea frumuseții. Idealul de frumusețe aici implică piele palidă, față subțire și ochi și nas pronunțati.

În Thailanda se pune accentul pe protejarea pielii de soare. Deși femeile vor să-și păstreze pielea alba și nu neapărat să se apere de razele nocive, nu se poate spune că a folosi produse de îngrijire a pielii tot timpul anului e ceva greșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.