Cum ținem virușii și bacteriile la distanță

Zilele acestea suntem cu toții bombardați o mulțime de informații și vești nu prea îmbucurătoare, așa că cei mai mulți dintre noi se concentrează să țină virușii și bacteriile la distanță, mai ales când vine vorba de copii.

Închiderea școlilor mi se pare o soluție foarte bună și mă bucur că s-a întâmplat asta. Alesia și Alex sunt de câteva zile la Sinaia, cu mama mea, și urmează să îl ducem și pe Nicholas acolo. Avem o curte destul de mare în care ei se pot juca în voie, fără să simtă că sunt izolați, chiar dacă în realitate asta mi-am dorit. În astfel de momente, cred că izolarea rămâne cea mai bună soluție pentru a ține virușii și bacteriile la distanță.

Înainte să se închidă școlile, am filmat un material cu câteva sfaturi de care noi ținem cont pentru a ține virușii și bacteriile la distanță în perioada virozelor. În momentul de față deja vorbim despre o pandemie, însă multe dintre aceste trucuri se aplică în continuare și nu ne lipsesc din rutina zilnică.

Cum ținem virușii și bacteriile la distanță:

1. În momentul în care intră în casă ne descălțăm, ne dezbrăcăm de hainele de exterior și ne spălăm bine pe mâini cu apă caldă și săpun. 

2.  Dacă suntem în mașină sau tocmai am ieșit de la cumpărături dezinfectăm bine mâinile. Am descoperit de câteva luni un dezinfectant antibacterial și antiviral de la PURESSENTIEL pe care atât eu, cât și copiii l-am avut peste tot după noi. Conține 71.4% bioalcool – 3 uleiuri esențiale (lămâi, lavandă, arbore de ceai). E o soluție rapidă pentru momentele în care simți nevoia să ai mâinile curate, dar nu ai apă și săpun la îndemână.

3. Dacă cineva e răcit, poartă mască de protecție. Soțul meu a fost răcit de curând și nu prea aveam cum să îl țin departe de copii; el e personajul distractiv din casă. Câteva zile a purtat mască și, în felul acesta nu a mai răcit nimeni și am ținut virușii și bacteriile la distanță.

FOLLOW ME

4. Stăm departe de locurile aglomerate. Singurul care a stat cu mine acum a fost Nicholas, pe care nu l-am luat cu mine la magazin sau la plimbare în locurile în care sunt mulți oameni. În sezonul rece în general, e bine să îi ținem pe copii cât mai feriți de colectivitate.

5. Aerisim foarte bine casa. În ultimele zile am stat mai mult în casă și simțeam frecvent nevoia de aer curat, așa că am aerisit destul de des. De când a fost soțul meu răcit am folosit și spray de purificarea aerului tot de la PURESSENTIEL care e recomandat în aceste perioade în care ne luptăm cu virușii și bacteriile buclucașe. Vi l-am arătat puțin pe instagram și deja am primit câteva întrebări despre el. Puteți să îl găsiți pe eMag, Bebe Tei și la Sensiblu și se numește Pulverizator de purificare a aerului cu 41 uleiuri esențiale. Dau câteva pufuri în fiecare colț al camerei și apoi aerisesc cam 30 de minute, pentru că datorită uleiurilor esențiale are un miros mai puternic. – Purifică aerul, mirosul de/din așternuturi, dormitoare, animale, camere de depozitare, băi, bucătării, birouri, spații comune, mașini, etc. – 100% origine naturală. 

EFICACITATE DOVEDITĂ:

– Bactericida: NF EN 1040 – 5 min.

– Fungicida: NF EN 1275 – 5 min.

– Virucida: EN 14476:2005+ – 5 min.

A1:2006 – 60 min

– Inactiveaza virusul: EN14476:2005, A1: 2006 – 1 min.

V-am pregătit și un video în care am vorbit pe larg despre cum ținem virușii și bacteriile la distanță

 

 

Sper să vă ajute sfaturile pe care le-am împărtășit astăzi cu voi și aștept să îmi spuneți în comentarii sau pe instagram ce faceți voi ca să țineți virușii și bacteriile la distanță. Nu uitați că e foarte important să evitați spațiile aglomerate în această perioadă, să vă păstrați calmul și să urmați recomandările făcute de sursele avizate.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.