Curăță-ți baia cu acest FRUCT și va străluci zile întregi

Probabil că v-ați întrebat de multe ori de ce este foarte dificil să curățați o baie. O folosești în fiecare zi și se murdărește foarte ușor. Conform cercetărilor, baia este una dintre cele mai populare locații pentru bacterii, deoarece este caldă și umedă. Dar procedurile de curățare sunt foarte neplăcute și puteți deveni ușor leneși în acest sens. Acest articol a fost scris special pentru a vă face viața mai ușoară prin aceste bare de curățare utile.

1. Cap de duș
Acest truc este foarte ușor și tot ce ai nevoie este oțet! Din fericire, practic fiecare gospodărie îl are. Această metodă te va ajuta să scapi de acumularea urâtă de pe capul de duș.

Puneți capul într-o pungă de plastic resigilabilă umplută cu oțet și fixați punga cu o bandă de cauciuc. Lasă-l acolo timp de o oră. După scoaterea pungii, lăsați-o să curgă 1 sau 2 minute și ștergeți-o.

Capul de duș nu a fost niciodată atât de curat!

2. Toaleta

Pentru această metodă, veți avea nevoie de o doză de Cola. Doar turnați-l în vas. Lăsați-l să stea 30 până la 60 de minute și îndepărtați-l după aceea.

De asemenea, puteți folosi 1/4 cană de apă de gură în loc de cola sau din nou, oțet. Va ucide toate bacteriile.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Curățați petele de apă tare folosind o lămâie.

Această soluție este simplă și inteligentă. Luați o lămâie și tăiați-o în jumătate. Utilizați fiecare jumătate ca perie pentru fiecare loc problematic. Este deosebit de bun pentru suprafețele cromate. Puteți adăuga, de asemenea, puțină sare pentru petele mai dificile.

4. Oglinzi

Nu uitați să curățați oglinzile și suprafețele de sticlă. Dar dacă ai uitat să cumperi un spray special, nu-ți face griji. Soda de coacere casnică este o metodă bună de a face suprafețele lucioase.

Dacă nu aveți sodă de copt, preparați 3 pungi de ceai negru și turnați-l într-o sticlă cu spray. După ce pulverizați oglinzile, ștergeți-l cu un ziar.

5. Chiuveta de la baie

Există câteva sfaturi care vă ajută să vă păstrați baia curată. Puneți câteva linguri de oțet alb pe chiuvetă și clătiți cu apă fierbinte. Ungeți părțile metalice ale chiuvetei cu o lămâie.

6. Folosiți șervețele de hârtie pentru a lupta cu inelele din vasul dvs.

Această metodă necesită purtarea de mănuși de cauciuc. Luați câteva șervețe de hârtie și frecați inelul în toaleta dvs. până când petele dispar. De asemenea, puteți folosi un burete pentru a curăța bolul. Aplicați un agent de curățare pe toată suprafața toaletei dvs. și începeți să curățați pereții interiori cu burete (nu uitați să purtați mănuși).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.