Dacă ai un copil născut în zodia Pești, citește asta! Trăsăturile de caracter ale acestui semn

Dacă ai un copil născut în zodia Pești, citește asta! Trăsăturile dominante de caracter ale acestui semn

Copilul tău din Pești va avea o imaginație minunat de creativă care îi îmbunătățește viața.

Nu fiți surprins dacă îl veți găsi pe micuțul dvs. privind mult în spațiu. Sunt atât de multe lucruri care se întâmplă în mintea ei. Este un vârtej de sentimente și impresii și are și ea propria percepție a lumii la care trebuie să mediteze.

Copiii Pești sunt incredibil de tandri și buni, așa că au nevoie de un plus de afecțiune din partea ta. Micuțul tău Pești ar putea dori să fie ținut non-stop în brațe ca bebeluș și va avea în continuare nevoie de multe îmbrățișări, sărutări și încurajări pe măsură ce crește.

Copiii Pești sunt adesea mai mult în contact cu instinctele lor decât cu logica și mai interesați de visele sau fanteziile lor decât de „viața reală”. Micuța ta va avea nevoie de tine pentru a te ajuta să o ții cu picioarele pe pământ, deoarece va avea idei mărețe despre cum ar putea și ar trebui să fie viața, care, din păcate, pur și simplu nu se vor potrivi cu realitatea.

Nu fiți surprinși dacă va aduce acasă prieteni la nevoie. Capacitatea inimii ei de a iubi și de a ajuta este enormă – uneori până la greșeală. Copilul tău din Pești trebuie să se protejeze împotriva persoanelor care ar putea profita de natura sa generoasă și credulă, iar acesta este un domeniu în care poți interveni.

Te-ar putea interesa și: 8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

FOLLOW ME

Calitățile copiilor născuți în luna martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.