Calitățile copiilor născuți în luna martie

Calitățile copiilor născuți în luna martie

Ai un copilaș născut în luna martie? Sau poate chiar ești graviduță și urmează să naști un bebeluș în această lună. Află care sunt calitățile care îi face speciali.

Luna în care te-ai născut are un impact asupra ta, la fel și asupra copiilor tăi. Fiecare dintre cele 12 luni are ceva deosebit, așa că iată ce au aparte cei născuți în martie.

Aspecte speciale ale copiilor născuți în martie

Cei născuți înainte de 20 martie se află sub semnului zodiacal Pești. Copiii născuți după 20 martie sunt în zodia Berbelului. Peștii sunt considerați schimbători, timizi și cu o fire artistică. Berbecii sunt oameni mai curioși și energici, dar și competitivi.

Calitățile copiilor născuți în luna martie vor fi expuse în continuare.

Sunt prieteni buni și generoși

Copiii născuți în luna martie învață foarte repede să împartă. Ei sunt printre primii care vor experimenta generozitatea cu alți copii, oferind jucăriile sau dulciurile lor. Crescând, devin prieteni grozavi, mereu dispuși să își ofere ajutorul pentru ceilalți. Au și o personalitate plăcută, pe care cei din jur o apreciază.

FOLLOW ME

Sunt foarte energici

Fiind născuți la începutul primăverii, când ziua devine mai lungă și lumina soarelui e mai puternică, oamenii născuți în Martie au o energie aparte. Uneori, copiii născuți în Martie sunt considerați chiar obraznici. Deși adoră pacea, uneori sunt efervescenți și greu de stăpânit. Acest lucru îi face să se descurce în orice situație.

Au spirit de lider și pot avea joburi de top

Având o mare putere de adaptare, copiii născuți în luna Martie vor deveni adulți lideri. Ei sunt adesea atrași de meserii corporatiste, în care pot avansa. De asemenea, au și înclinații artistice, fiind foarte creativi. De asemenea, adesea au parte de talente speciale prin care se remarcă la cele mai fragede vârste.

Au o intuiție puternică și sunt sensibili

Acești copii dau de o sensibilitate aparte și sunt extrem de intuitivi. Foarte greu îi poți păcăli, chiar și când sunt foarte mici. Sunt firi romantice și sensibile, înclinate către poezie, pictură sau cinematografie.

Sunt copii sănătoși

Chiar dacă sănătatea nu este dictată de luna nașterii, anumite studii au demonstrat că mulți copii născuți în martie sunt mai sănătoși. Există risc mai scăzut de boli respiratorii, reproductive, cardiovasculare sau neurologice. Se consideră și faptul că aceștia sunt scoși mai mult afară la plimbare, datorită temperaturilor placute din perioada în care au fost născuți.

Sunt selectivi și iubesc armonia

Deși sunt prieteni excelenți, Berbecii sunt destul de selectivi. Chiar de mici copii, poți observa la ei că analizează oamenii. Berbecii iubesc calmul și armonia și caută aceste lucruri la cei din jur. Uneori, preferă să stea singuri, decât într-o companie în care nu se simt confortabili.

VEZI AICI PENTRU TOATE LUNILE ANULUI

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din septembrie sunt speciali, potrivit științei

Trăsături interesante și caracteristici ale bebelușilor născuți în octombrie

Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.