Dacă un BĂRBAT face aceste 8 lucruri înseamnă că TE IUBEȘTE

Relațiile nu sunt deloc atât de simple pe cât le fac să pară filmele de la Hollywood. Privirea iubitului și fluturii în stomac nu sunt neapărat semnele dragostei adevărate. Toată lumea vrea însă să găsească pe cineva alături de care să trăiască mulți ani. Iată câteva lucruri care sugerează că partenerul te iubește cu adevărat:

1. Își împlinește promisiunile.


2. Îți respectă familia și prietenii.


3. Nu este gelos, ci mândru că are o femeie frumoasă lângă el.


4. Îi place să-și petreacă timpul cu tine, nu fuge mereu să se vadă cu prietenii.


5. Te ascultă atunci când ceva te supără foarte tare.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?


6. Îți ascultă sfaturile.

7. Te ajută să-ți împlinești visele.

8. Îi pasă de tine

Dacă vrei să fii iubita perfectă pentru partenerul tău afectuos, iată cam ce ar trebui să faci:

1. Nu vorbi mai mult decât trebuie pentru a umple tăcerea

Nu vorbi prea mult – momentele de tăcere nu sunt ceva negativ. Din contră, ele îi fac pe bărbați să se simtă confortabil.

2. Nu te purta de parcă ai fi mama lui

Chiar dacă poate nu o arată, să știi că știe și el când nu se comportă bine. Nu îl certa – nu îi trebuie o a doua mamă.

3. Nu îl critica prea mult

Ceea ce pentru tine înseamnă feedback, pentru el s-ar putea să însemne critică. Nu-l mai analiza mereu și lasă-l să fie el însuși, fără să încerci să-l schimbi.

4. Dă-i spațiu

Dacă are o zi proastă, lasă-l în pace. Nu-i pune întrebări doar pentru că te simți tu nesigură. Lasă-l să-și trăiască supărarea. Se va întoarce singur când îi va trece.

5. Ai încredere în el
Arată-i că e cineva special pentru tine având încredere în el. Nu-l acuza întotdeauna și nu te gândi mereu la ce e mai rău.

6. Trimite-i niște mesaje frumoase

Un mesaj scurt în care îi spui te iubesc îi va lumina cu siguranță ziua.

7. Încurajează-l

Încearcă să fii persoana care îl încurajează, nu cineva care știe numai să critice. Dacă are vreun vis, fii alături de el și spune-i să îl urmeze.

8. Nu vorbi despre el cu alții

Femeile povestesc multe lucruri prietenelor lor, dar cele mai bune iubite își respectă partenerii și atunci când aceștia nu sunt de față.

9. Ascultă-l atunci când are nevoie de tine

Să nu crezi că știi deja ce îi trebuie. Fii atentă la el atunci când îți spune de ce are nevoie și încearcă apoi să-l ajuți.

10. Spune-i că îl iubești

Dacă vrei să fii iubita perfectă, spune-i că-l iubești fără să te aștepți să o spună și el înapoi. Ar trebui să știe care sunt sentimentele tale pentru el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.