De ce e bine să picteze copiii

Avem un video nou pe canalul de Youtube!

Pictatul cu degetele este o „murdărie creativă” și vestea cea mai bună e că nu există corect sau greșit și nu ai nevoie de prea mult talent.  Pictura este o modalitate excelentă de a stimula creativitatea copiilor, iar atunci când este făcută cu degetele totul se transformă într-o joacă.

Vă place ce ne-a ieșit? Aștepăm în comentarii să ne spuneți ce animăluț vreți să încercați și voi și nu uitați să ne trimiteți poze pe instagram cu ce faceți!

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

FOLLOW ME

0 comentarii pe “De ce e bine să picteze copiii

  1. Elena Ramona Sovoiu says:

    Noi inca nu am pictat,mai mult mazgalim dar cu siguranta lunile astea o sa incercam si noi, o sa mearga si la gradi asa ca o sa facem si noi astfel de activități impreuna

  2. Elena Ramona Sovoiu says:

    Sper sa ne mai faci astfel de articole si cu ce ii mai place Alesiei sa faca, Eduard e incantat de astfel de articole mai ales a are cate ceva mereu de invatat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.